Το Hitman 2 θα έχει έξι τοποθεσίες από την πρώτη μέρα

Με πολλαπλές αποστολές στην καθεμία
09 Ιουλίου 2018 10:54
Το Hitman 2 θα έχει έξι τοποθεσίες από την πρώτη μέρα

Όπως και το Hitman του 2016, έτσι και το sequel Hitman 2 θα περιλαμβάνει έξι διαφορετικές τοποθεσίες. Μάλιστα σε κάθε περιοχή που θα επισκεφτούν οι παίκτες, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Agent 47, θα υπάρχουν πολλαπλές αποστολές που θα πρέπει να ολοκληρώσουν. Το Hitman 2 δεν θα ακολουθεί κάποιο επεισοδιακό μοντέλο. Αυτό σημαίνει πως σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, όλο το περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Μιλώντας στο VG24/7, ένας αντιπρόσωπος της IO Interactive δήλωσε:

Έχουμε έξι επιβεβαιωμένες τοποθεσίες που θα είναι playable απευθείας όταν το Hitman 2 κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου του 2018 και θα υπάρχουν πολλαπλές αποστολές διαθέσιμες μέσα σε κάθε περιοχή.

Πέρα από τις βασικές αποστολές του campaign, θα υπάρχουν φυσικά και τα Escalation Contracts, οι Elusive Targets και αποστολές που δημιουργούν οι ίδιοι οι παίκτες. Μετά την κυκλοφορία του τίτλου η ομάδα σχεδιάζει να εμπλουτίσει την εμπειρία με δύο expansions που θα προσθέσουν νέες αποστολές, ολοκαίνουργιες τοποθεσίες και πολλά ακόμη.

Το Hitman 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, Xbox One και PC. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι το Νοέμβριο για την κυκλοφορία του, τότε αν προβείτε σε προ-παραγγελία θα αποκτήσετε αμέσως πρόσβαση στο Sniper Assassin mode του παιχνιδιού.