Γνωρίστε τον Diamond Dog

Τον τετράποδο φίλο του Snake στο MGS V: The Phantom Pain
22 Σεπτεμβρίου 2014 03:11
Γνωρίστε τον Diamond Dog

Αν πιστεύατε πως ο Hideo Kojima έχει αρκετές εκπλήξεις σχετικά με το πέμπτο κεφάλαιο του Metal Gear Solid, ξανασκεφτείτε το. Στα πλαίσια του Tokyo Game Show 2014, ο Kojima παρουσίασε τον τετράποδο φίλο του Snake που ακούει στο όνομα "DD" ή αλλιώς Diamond Dog, μέσω του παρακάτω trailer. Ο DD θα βοηθάει με τον δικό του τρόπο τον Snake στις αποστολές, όπως και η Quiet. Όπως έγινε γνωστό, τόσο το άλογο που γνωρίσαμε στο πρώτο gameplay trailer του The Phantom Pain, όσο και ο τετράποδος DD θα μπορούν να πεθάνουν χωρίς να επηρεάσουν το κεντρικό story.

Αυτό υπάγεται στον "Buddies" μηχανισμό του Metal Gear Solid V, που NPC όπως η Quiet, ο DD αλλά και το άλογο, θα μπορούν να δεθούν με τον Snake, ανάλογα με το πόσο αλληλεπιδράτε μαζί τους και να ξεκλειδώσετε αν το επιθυμείτε ολόκληρες υπο-πλοκές στο παιχνίδι. Σε κάθε αποστολή μπορείτε να κουβαλήσετε από έναν "Buddy". Όσον αφορά την σαγηνευτική Quiet μάθαμε πώς το concept της βασίζεται επίτηδες στο "γυμνό" και υπάρχει μια εντυπωσιακή εξήγηση για την εξωτερική εμφάνιση της, μια εξήγηση που δένει με μια συγκεκριμένη αδυναμία του χαρακτήρα της, που θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια του campaign. 

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το trailer του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, που αναμένεται για τα PS4, Xbox One, PC, PS3 και Xbox 360 στα μέσα του 2015. 

Tags: