Halo Infinite: Νέες εντυπωσιακές concept art εικόνες

Φρέσκο υλικό από τη νέα περιπέτεια του Master Chief
26 Ιουνίου 2018 17:51
Halo Infinite: Νέες εντυπωσιακές concept art εικόνες

Πλέον η σκόνη που σήκωσε η E3 2018 έχει κάτσει και η 343 Industries ανάρτησε μια νέα δημοσίευση στο Halo Waypoint, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται στην αντίδραση της κοινότητας στο πρώτο trailer του Halo Infinite. Συγκεκριμένα, η δημοσίευση της ομάδα αναφέρει.

Είναι ένας  ηράκλειος άθλος για τους ανθρώπους εδώ στο στούντιο το στήσιμο των νέων τεχνικών θεμελίων για τις επόμενες περιπέτειές μας. Πρόκειται για το αποκορύφωμα αρκετής σκληρής δουλειάς από πολλούς καταπληκτικούς ανθρώπους, που όλοι είναι πρόθυμοι και ενθουσιασμένοι που παίζουν ρόλο στην δημιουργία του επόμενου μεγάλου Halo.

Έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα, αλλά ήδη είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι και εμπνευσμένοι από τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το αρχικό τρέιλερ.

Μάλιστα, ο νέος υπεύθυνος των FPS παιχνιδιών στην 343, Chris Lee, δήλωσε σε αντίστοιχη δημοσίευση:

Ξέρω ότι η αναμονή μπορεί να είναι δύσκολη για τον κόσμο που είναι ενθουσιασμένος για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι. Παίρνουμε το χρόνο που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε το σωστό παιχνίδι και κάνουμε αλλαγές στο πώς προσεγγίζουμε τα πράγματα αυτή τη φορά. Ο στόχος ολόκληρης της 343 Industries είναι να δημιουργήσει ένα σπουδαίο παιχνίδι Halo για τους οπαδούς της σειράς που θα προσκαλεί επίσης και νέους παίκτες στο franchise. Θα ακολουθήσουμε κάποιες νέες και απροσδόκητες κατευθύνσεις για να προσελκύσουμε τον κόσμο και πιστεύω ότι ο τρόπος με τον οποίο θα το επιτύχουμε αυτό είναι να οικοδομήσουμε μαζί με την κοινότητά μας, βελτιώνοντας καθώς συνεχίζουμε.

Παράλληλα, το στούντιο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας δύο καινούργιες concept art εικόνες, στις οποίες φαίνονται δύο γνώριμα σκηνικά από το πρώτο trailer. Ακολουθούν το εν λόγω εικαστικά.

Το Halo Infinite βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το Xbox One και τα Windows 10, κάνοντας χρήση της ολοκαίνουργιας μηχανής γραφικών Slipspace Engine. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οποιαδήποτε νέα πληροφορία.