GTA Online: Πλέον θα μπορείτε να έχετε το δικό σας club!

Η νυχτερινή ζωή στο Los Santos αλλάζει
26 Ιουνίου 2018 11:23
GTA Online: Πλέον θα μπορείτε να έχετε το δικό σας club!

Όπως ανακοίνωσε η Rockstar Games, η νυχτερινή ζωή του Los Santos αναμένεται να αναβαθμιστεί ριζικά. Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο θα κυκλοφορήσει το νέο Nightclubs update του GTA Online, το οποίο θα σας επιτρέπει να διαχειριστείτε το δικό σας κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, επιλέγοντας το προσωπικό, μέχρι και τα τραγούδια που θα παίζουν σε αυτό.

Πέρα από τον σχεδιασμό και την διαχείριση του club σας, η ορθή λειτουργία θα γεμίζει και τα ταμεία του ψηφιακού σας παίκτη με χρήματα. Πρόκειται για μια νόμιμη δραστηριότητα, με την οποία οι παίκτες θα μπορούν να ξεπλύνουν χρήματα από τις όχι και τόσο νόμιμες δραστηριότητες που κάνουν στο παιχνίδι. Η Rockstar θα εμπλουτίσει το παιχνίδι και με νέα μουσικά κομμάτια και μάλιστα θα μπορείτε να μισθώσετε καλλιτέχνες της πραγματικής ζωής, όπως οι Solomun, Tale Of Us, Dixon και The Black Madonna για να παίξουν μουσική στο club σας.

Η ομάδα ανάπτυξης αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το trailer ανακοίνωσης παρακάτω.