Η κοινότητα του PUBG για άλλη μία φορά εξαγριωμένη!

Το Event Pass έφερε εντελώς αντίθετα αποτελέσματα
25 Ιουνίου 2018 12:56
Η κοινότητα του PUBG για άλλη μία φορά εξαγριωμένη!

Εντελώς αντίθετα αποτελέσματα φαίνεται πως είχε το $10 Event Pass (PUBG Sanhok Event Pass) για το Playerunknown's Battlegrounds. Αυτό για όσους δεν γνωρίζουν σας προσφέρει πρόσβαση -εφόσον το πληρώσετε- σε περιορισμένα δωρεάν αντικείμενα τα οποία είναι προσωρινά και στο τέλος της σεζόν θα πουν αντίο από το inventory σας. Η κοινότητα του παιχνιδιού εξαγριώθηκε με την αυτή την απόφαση της εταιρίας καθώς θεωρεί πως τα αντικείμενα του Pass είναι λίγα και ακόμα χειρότερο, είναι προσωρινά.

Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού για να ισορροπήσει τα πράγματα πρόσθεσε δύο νέα αντικείμενα για όλους τους παίκτες που δεν χάνονται, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να ηρεμήσει την κοινότητα σχετικά με τα προσωρινά αντικείμενα λέγοντας.

Ο κύριος λόγος είναι πως θέλαμε να αφήσουμε τους παίκτες να δοκιμάσουν μερικά από τα δημοφιλέστερα αντικείμενα από τα crates που κυκλοφορήσαμε στο παρελθόν. Νομίζαμε πως θα ήταν πολύ ωραίο να δώσουμε σε όλους τους παίκτες την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν στο launch event. Αλλά ακούσαμε το feedback. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε νέους τρόπους για να σας επιτρέψουμε να ξεκλειδώσετε θαυμάσιο περιεχόμενο στο PUBG. Θα συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε πως να χρησιμοποιούνται καλύτερα τα trial items στο μέλλον.

Αυτά δήλωσε η PUBG Corp. σχετικά με τα trial items. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας πάνω στο θέμα; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: