Assassin’s Creed Odyssey: Η Κασσάνδρα είναι η κανονική πρωταγωνίστρια

Σύμφωνα με το επερχόμενο μυθιστόρημα
24 Ιουνίου 2018 10:17
Assassin’s Creed Odyssey: Η Κασσάνδρα είναι η κανονική πρωταγωνίστρια

Το Assassin's Creed Odyssey θα αποτελέσει την πρώτη φορά που θα επισκεφθούμε την αρχαία Ελλάδα στην αγαπημένη για πολλούς σειρά, αλλά είναι και η πρώτη φορά που Assassin's Creed παιχνίδι θα έχει επιλογές διαλόγων, δυνατότητα φλερταρίσματος και τόσα RPG στοιχεία. Μεταξύ άλλων οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν και τον πρωταγωνιστή τους. Υπάρχουν δύο επιλογές: Ο Αλέξιος και η Κασσάνδρα.

Όπως και σε άλλα RPGs, για παράδειγμα στο Mass Effect, ανεξαρτήτως της δυνατότητας επιλογής χαρακτήρα πάντα υπάρχει υπάρχει ένας ‘κανονικός’ πρωταγωνιστής για το lore. Στο παράδειγμα του Mass Effect αυτός ήταν ο John Shepard. Ομοίως, η βασική πρωταγωνίστρια του Assassin's Creed Odyssey θα είναι η Κασσάνδρα. Σίγουρα τα βιβλία, αλλά και τυχών αναφορές σε επόμενα παιχνίδια θα αναγνωρίζουν την Κασσάνδρα ως τη βασική πρωταγωνίστρια που ανέλαβε δράση και έκανε πραγματικότητα τα γεγονότα του Odyssey.

Συγκεκριμένα, η παραπάνω πληροφορία προέρχεται από τον creative director του τίτλου, Jonathan Dumont, ο οποίος απάντησε διάφορες ερωτήσεις σε ένα πρόσφατο AMA του στο Reddit. Ο δημιουργός τόνισε πως η Kassandra είναι ο canon χαρακτήρας του παιχνιδιού και αναλυτικότερα δήλωσε:

Ναι, θα υπάρχει μια canon ιστορία, η οποία αντιπροσωπεύεται από το μυθιστόρημα. Σε αυτή πρωταγωνιστεί η Κασσάνδρα και το ταξίδι της. Αλλά στο παιχνίδι αποφασίζετε εσείς το μονοπάτι σας, δεν υπάρχει σωστός ή λανθασμένος τρόπος.

Το Assassin's Creed Odyssey αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για τα PS4, Xbox One και PC.