Westworld mobile: Η Bethesda στέλνει την Warner Bros. στα δικαστήρια για αντιγραφή

Το Westworld παιχνίδι χρησιμοποιεί κλεμμένο κώδικα
23 Ιουνίου 2018 17:36
Westworld mobile: Η Bethesda στέλνει την Warner Bros. στα δικαστήρια για αντιγραφή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ, η Bethesda έκανε αγωγή στην Warner Bros. Ο λόγος; Το Westworld mobile παιχνίδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα φαίνεται να χρησιμοποιεί κώδικα από το Fallout Shelter. Συγκεκριμένα, η Bethesda στέλνει στα δικαστήρια πέρα από την Warner και την ομάδα ανάπτυξης Behaviour, η οποία είχε εργαστεί στο Fallout Shelter το 2014.

Το Fallout Shelter είναι ένα building και people management sim με χαριτωμένα γραφικά και σχεδιασμό, στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν την διαχείριση ενός vault. To Westworld αντιστοίχως είναι ένα park management sim επίσης με χαριτωμένα γραφικά και σχεδιασμό. Ο τρόπος που η Bethesda ανακάλυψε πως το παιχνίδι χρησιμοποιεί κώδικα του Shelter, δεν είναι όμως τα γραφικά. Αντιθέτως, οι δημιουργοί του Westworld στην Behaviour ξέχασαν να διορθώσουν μερικά bugs που υπήρχαν και στις πρώτες εκδόσεις του Fallout Shelter. Ουπς!

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για νεότερα. Για την ιστορία παρακάτω θα βρείτε και μια εικόνα από το κάθε παιχνίδι για να δείτε τις οπτικές ομοιότητες.

Fallout Shelter:

 

Westworld: