Remedy: "Όλοι μας θέλουμε να δούμε ένα νέο Alan Wake παιχνίδι"

Η εταιρία μιλά στις καρδιές των fans
21 Ιουνίου 2018 11:50
Remedy:

Η Remedy Entertainment, η ομάδα που δημιούργησε παιχνίδια όπως τα Alan Wake, Max Payne και Quantum Break αποκάλυψε πρόσφατα στην συνέντευξη Τύπου της Sony στην E3 2018 το επερχόμενο project της. Αυτό, φέρει την ονομασία Control και παρόλο που τράβηξε το ενδιαφέρον των fans, πολλοί συνεχίζουν να έχουν την ίδια απορία εδώ και χρόνια. Τι συμβαίνει με το Alan Wake; Το DualShockers μίλησε με τον Mikael Kasurinen, τον designer του πρώτου παιχνιδιού. Ο σχεδιαστής είναι ιδιαίτερα θετικός στην ιδέα ενός νέου Alan Wake παιχνιδιού. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Λοιπόν μας ανήκει το Alan Wake IP ναι. Απλώς θέλω να πως πως είναι πολύ αγαπητό σε εμάς και βρίσκεται κοντά στις καρδιές μας. Όλοι αγαπάμε το Alan Wake στην Remedy και νομίζω όλοι μας θέλουμε να δούμε ένα νέο Alan Wake παιχνίδι. Απλώς ήθελα να πω αυτό δυνατά. Δυστυχώς, δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο από αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει με το Alan Wake αλλά όλοι μας θέλουμε να το δούμε να συμβαίνει.

Από ότι φαίνεται η Remedy δεν έχει ξεχάσει ένα από τα διασημότερα IPs της. Τώρα αν θα δούμε κάποια συνέχεια στην όμορφη ιστορία του franchise με ένα Alan Wake 2 είναι κάτι που θα το μάθουμε στο μέλλον.