Ο AJ Styles στο εξώφυλλο του WWE 2K19

Ο Phenomenal πρωταγωνιστεί φέτος!
19 Ιουνίου 2018 12:05
Ο AJ Styles στο εξώφυλλο του WWE 2K19

Η 2K Sports σε συνεργασία με το WWE ανακοίνωσαν πως ο ‘Phenomenal’ AJ Styles θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του WWE 2K19. Η προωθητική καμπάνια του παιχνιδιού χρησιμοποιεί την έκφραση "Never Say Never", με τον αθλητή του WWE να δηλώνει:

Ως σκληροπυρηνικός gamer και πρεσβευτής όλων όσων σημαίνει «Ποτέ μην λες ποτέ» τόσο στην επαγγελματική μου όσο και στην προσωπική μου ζωή, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να επιλαγώ ως αθλητής του εξωφύλλου του WWE 2K19. Από τον Seth Rollins τον περασμένο χρόνο, στον Dwayne ‘The Rock’ Johnson, στον John Cena, στον Stone Cold Steve Austin και στον Brock Lesnar, είναι τιμή μου να συμμετάσχω σε αυτήν την απίστευτη λίστα από Superstars του WWE 2K και να βάζω έτσι τη δική μου μοναδική σφραγίδα στο franchise. Ετοιμαστείτε να με μπείτε στο εικονικό ρινγκ, επειδή το WWE 2K19 και το WWE 2K19 Million Dollar Challenge δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτικά!

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay, τα χαρακτηριστικά, τα γραφικά ή το ρόστερ του παιχνιδιού. Ωστόσο, φέτος η ομάδα ανάπτυξης έχει κάτι νέο για τους παίκτες, υπό την μορφή του The Million-Dollar Challenge. Πρόκειται για έναν ανοιχτό διαγωνισμό, στον οποίο όλοι οι παίκτες του παιχνιδιού θα μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά για μια ευκαιρία να παλέψουν με τον Styles σε έναν αγώνα στο WWE 2K19 και αν κερδίσουν να γεμίσουν τις τσέπες τους με 1 εκατομμύριο δολάρια.

Το WWE 2K19 θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου για τα PS4, Xbox One και PC. Όσοι προβούν σε προ-παραγγελία μπορούν να ξεκινήσουν να παίζουν από τις 5 Οκτωβρίου. Τέλος, ανακοινώθηκαν και οι Deluxe και Collector's Editions. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εν λόγω εκδόσεις πατώντας εδώ.