Το Cyberpunk 2077 θα βγει στα PS4 και Xbox One…αλλά μάλλον θα αργήσει

“Αξίζει να περιμένετε”
17 Ιουνίου 2018 15:38
Το Cyberpunk 2077 θα βγει στα PS4 και Xbox One…αλλά μάλλον θα αργήσει

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και σημαντικά παιχνίδια της φετινής E3 2018 ήταν το Cyberpunk 2077. Ο τίτλος αποκαλύφθηκε εκ’ νέου στη συνέντευξη Τύπου της Microsoft με ένα trailer διάρκειας περίπου τριών λεπτών. Παράλληλα, διάφορα μέσα του εξωτερικού είχαν τη δυνατότητα να δουν μια ώρα gameplay πλάνων σε ένα κεκλεισμένων των θυρών event που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Όλοι οι δημοσιογράφοι έμειναν εντυπωσιασμένοι, μεταφέροντας διθυραμβικά σχόλια. Έτσι, μάθαμε διάφορες νέες λεπτομερείς για το παιχνίδι, όπως μεταξύ άλλων πως ο τίτλος θα είναι first person.

Τώρα δύο νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στην εξίσωση, τα οποία αφορούν την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πλατφόρμες στις οποίες θα διατεθεί ο τίτλος. Συγκεκριμένα, ο Mike Pondsmith, δημιουργός του pen and paper RPG που χρησιμοποιεί ως βάση το Cyberpunk 2077 και ο οποίος συνεργάζεται με την CD Projekt RED για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, μίλησε σχετικά με την κυκλοφορία του τίτλου σε συνέντευξη του για τον YouTuber, YongYea.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Εγώ περίμενα 30 χρόνια. Και εσείς μπορείτε να περιμένετε μερικά χρόνια ακόμα. Θα αξίζει.

Όπως φαίνεται, μάλλον θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή για μερικά χρόνια ακόμα για να παίξουμε το νέο πόνημα του πολωνικού στούντιο. Ωστόσο, σε συνέντευξη του στο DualShockers, ο quest designer, Patrick Mills επιβεβαίωσε πως “το παιχνίδι στοχεύει τις κονσόλες της τωρινής γενιάς.”

Αν συνδυάσουμε αυτά τα στοιχεία, με τις δηλώσεις της CD Projekt πριν μερικούς μήνες που τόνιζαν πως το Cyberpunk αναπτύσσεται τόσο για την τωρινή, όσο και για τη μελλοντική τεχνολογία, καταλήγουμε σε μερικά συμπεράσματα. Το πιο πιθανό είναι πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στα PS4 και Xbox One, αλλά στο τέλος της γενιάς και ίσως αποτελέσει μάλιστα cross-gen τίτλο που θα δούμε και στο PlayStation 5 και στο επόμενης γενιάς Xbox. Ενδεχομένως να χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι και το 2020 για να παίξουμε το first-person RPG της CD Projekt.

Εσείς πότε πιστεύτε ότι θα κυκλοφορήσει ο τίτλος, περιμένουμε τα σχόλιά σας.