Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Η Nintendo δεν θεωρεί πως τα loot boxes είναι μια κακή ιδέα

Εφόσον αυτά χρησιμοποιηθούν σωστά

Δημήτρης Σαλαμάρας
Δημήτρης Σαλαμάρας

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Η Nintendo δεν θεωρεί πως τα loot boxes είναι μια κακή ιδέα

Loot boxes. Ένα από τα πράγματα τα οποία κάνουν τους gamers πλέον να τρέμουν με τις πονηρές τακτικές των εταιριών. Μία διαφορετική γνώμη για τα loot boxes φαίνεται πως έχει το αφεντικό της Nintendo, Reggie Fils-Aimé. Ο ίδιος θεωρεί πως ορισμένοι developers έκαναν κάποια λάθη όσον αφορά το επί πληρωμή ψηφιακό περιεχόμενο. Σε συνέντευξη του στο Bloomberg δήλωσε τα εξής:

Τα loot boxes, σε γενικές γραμμές έχουν λάβει μία κακή φήμη. Ο μηχανισμός παιχνιδιού που σου επιτρέπει να αγοράζεις κάτι χωρίς να είσαι σίγουρος τι κρύβεται μέσα είναι τόσο παλιός όσο και οι κάρτες μπέιζμπολ. Αυτό που πιστεύουμε στην Nintendo είναι ότι ένας μηχανισμός παιχνιδιού που να προσφέρει στον καταναλωτή κάτι για να αγοράσει χωρίς να γνωρίζει τι βρίσκεται μέσα είναι αρκετά ενδιαφέρον, εφόσον αυτό δεν είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσεις τα αντικείμενα. Και εδώ είναι που ορισμένοι προγραμματιστές έχουν κάνει κάποια λάθη. Για εμάς, είναι ένας από τους πολλούς μηχανισμούς που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να προωθήσουμε τη συνεχή δέσμευση στο παιχνίδι.

Αυτά είχε να πει το αφεντικό της Nintendo σχετικά με τα loot boxes. Εσείς τι πιστεύετε; Συμφωνείτε με τον Reggie; Πείτε μας στα σχόλια.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.