Ghost of Tsushima: "Ζουμερές" πληροφορίες για την αποκλειστικότητα του PS4

Σε ένα Q&A από την Ε3 2018
13 Ιουνίου 2018 12:11
Ghost of Tsushima:

Το Ghost of Tsushima κατάφερε και "έριξε σαγόνια" με τον τρομερά θεαματικό οπτικοακουστικό του τομέα στην συνέντευξη Τύπου της Sony, όμως, δημιούργησε ταυτόχρονα και πολλές απορίες στους παίκτες. Αυτές τις απορίες έρχεται να λύσει ο Jason Connell, ο Art Director του παιχνιδιού. Αρχικά, ο Connell ανέφερε πως η παλέτα χρωμάτων που θα χρησιμοποιεί το παιχνίδι έρχεται από το γεγονός πως η Ιαπωνία είναι ένα πανέμορφο μέρος. Ο παίκτης θα μπορεί να εξερευνήσει ένα "μεγάλο κόσμο". Δεν θα είναι μία "τελείως ηλιόλουστη εμπειρία" καθώς υπάρχουν καταιγίδες στον ορίζοντα και πολλά ακόμα. Όπου βλέπει το μάτι σας, θα μπορείτε να ταξιδέψετε. Ο στόχος είναι να υπάρχει ένα πλήρες νησί διαθέσιμο για τους παίκτες και οι προγραμματιστές ήδη προσθέτουν νέα μέρη για εξερεύνηση.

Η ομάδα είναι "σούπερ-εμπνευσμένη" από την ιστορία και ο στόχος της είναι να δημιουργήσει ένα "πολύ πιστό φόρο τιμής" αλλά ταυτόχρονα και μία "πρωτότυπη εμπειρία". Το demo που δείξαμε στην συνέντευξη Τύπου της Sony ήταν για να παρουσιάσουμε τον Jin Sakai ως ένα στωικό Samurai που ταυτόχρονα γνωρίζει και την συμπόνια. Το παραδοσιακό στυλ μάχης του πρωταγωνιστή δεν θα είναι πάντα λειτουργικό και έτσι, θα πρέπει να σκεφτεί και να προσπαθήσει νέα πράγματα. Και αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο για αυτόν. Ο στόχος μας είναι ο παίκτης να απολαμβάνει και την μάχη, αλλά και το stealth κομμάτι. Η ιστορία που προσπαθούν να περάσουν οι δημιουργοί είναι για έναν σαμουράι που έχει εκπαιδευτεί σε όλη του την ζωή για να γίνει ένας θανατηφόρος πολεμιστής, αλλά θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να περάσει από μία μεγάλη μεταμόρφωση.

Αυτές τις νέες πληροφορίες μοιράστηκε η εταιρία σχετικά με το Ghost of Tsushima. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη. Ο τίτλος θα διατεθεί αποκλειστικά για το PlayStation 4.