Η Nintendo απαντά: Γιατί το Metroid Prime 4 έλειπε από την E3 2018;

Αυτή είναι η δικαιολογία της εταιρίας
12 Ιουνίου 2018 17:22
Η Nintendo απαντά: Γιατί το Metroid Prime 4 έλειπε από την E3 2018;

Η Nintendo ολοκλήρωσε επιτυχώς το Direct της για την E3 2018. Η παρουσίαση είχε λιγοστές ανακοινώσεις και αφιέρωσε τα 25 της λεπτά στο Smash Bros Ultimate του Nintendo Switch. Πολλοί είναι οι gamers που αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει με το Metroid Prime 4 που αποκαλύφθηκε πέρυσι. Το GameInformer είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τον Bill Trinen της Nintendo America και τον localization manager Nate Bihldorff, οι οποίοι έδωσαν την εξήγηση που θα βρείτε παρακάτω.

Υπάρχει κάτι που μπορείτε να πείτε για το Metroid Prime 4; Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν ήταν στην E3 αυτή τη χρονιά;

Trinen: Είναι ακόμα υπό ανάπτυξη

Bihldorff: Αλλά ναι, δεν το παρουσιάζουμε στην E3 φέτος.

Trinen: Νομίζω ότι το βασικό είναι πως οι άνθρωποι έχουν κατά πάσα πιθανότητα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα πως δείχνουμε τα παιχνίδια όταν νομίζουμε ότι είμαστε έτοιμοι να τα δείξουμε. Και όταν νομίζουμε ότι είμαστε έτοιμοι να δείξουμε το Metroid Prime, θα παρουσιάσουμε το Metroid Prime.

Περισσότερο από ένα λογότυπο;

Trinen: [Γέλια] Πέρυσι ήταν το πρώτο έτος για το Switch στην E3, οπότε κάναμε μια αλλαγή στην συνηθισμένη μας προσέγγιση για την E3, η οποία είναι να επικεντρωνόμαστε σε πιο βραχυπρόθεσμα παιχνίδια μας. Πέρυσι, επειδή ήταν το πρώτο έτος για το hardware, εξετάσαμε πράγματα που ήταν ίσως λίγο πιο μακριά. Αυτό το έτος, μπορείτε να δείτε αρκετά καθαρά, είμαστε πίσω στην βασική μας προσέγγιση στα βραχυπρόθεσμα παιχνίδια. Θα έχουμε περισσότερα για να μοιραστούμε όσον αφορά το Metroid Prime 4, όταν έχουμε κάτι που νομίζουμε ότι πρόκειται να εντυπωσιάσει τον κόσμο.