Death Stranding: “Σεισμός” στην E3 2018 με τα πρώτα gameplay πλάνα

Ο Hideo Kojima παρουσιάζει το όραμά του
12 Ιουνίου 2018 02:05
Death Stranding: “Σεισμός” στην E3 2018 με τα πρώτα gameplay πλάνα

Οι φήμες και οι εικασίες για το Death Stranding δεν έχουν σταματήσει από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το πιο πρόσφατο trailer του στα The Game Awards 2017. Ο Hideo Kojima μας προετοίμαζε εδώ και καιρό για την μεγάλη αποκάλυψη του παιχνιδιού στην φετινή E3 2018 και η ώρα επιτέλους έφτασε. Ο τίτλος και το all-star καστ του με τους Norman Reedus, Mads Mikkelsen και Guillermo del Toro αναμενόμενα τράβηξε τα βλέμματα πάνω του. Είχαμε δύο νέες γυναικείες προσθήκες, τις Lindsay Wagner και Léa Seydoux. Το αξιοσημείωτο όμως είναι πως τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα απίστευτα εντυπωσιακό trailer, με άφθονα gameplay πλάνα. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Death Stranding βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Kojima Productions αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro. Πρέπει να σημειωθεί πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού δεν έγινε γνωστή. Πέρα από το trailer, ακολουθεί και η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού.

From legendary game creator Hideo Kojima comes an all new, genre defining experience for the PlayStation®4. Besieged by death's tide at every turn, Sam Bridges must brave a world utterly transformed by the Death Stranding. Carrying the stranded remnants of the future in his hands, Sam embarks on a journey to reunite the shattered world one step at a time. What is the mystery of the Death Stranding? What will Sam discover on the road ahead? A genre defining gameplay experience holds these answers and more.