CONTROL: Αποκαλύφθηκε με ένα σουρεαλιστικό trailer το P7 της Remedy

Γνωρίστε τον time-bending τίτλο των δημιουργών του Quantum Break
12 Ιουνίου 2018 01:49
CONTROL: Αποκαλύφθηκε με ένα σουρεαλιστικό trailer το P7 της Remedy

Μια αναπάντεχη έκπληξη μας περίμενε στη συνέντευξη Τύπου της Sony στην E3 2018 με την Remedy Entertainment να ανακοινώνει τον καρπό της συνεργασίας της μαζί με την 505 Games. Έτσι, το μέχρι πρότινος γνωστό ως P7 μάθαμε πως είναι το CONTROL, ένα νέο time bending πόνημα με third person shooting στοιχεία που θυμίζει αρκετά το Quantum Break, το προηγούμενο πόνημα της. 

Οι παίκτες θα λάβουν το ρόλο της Jesse Faden, η οποία γίνεται διευθύντρια του Bureau of Control και χάρις τις ικανότητες της θα πρέπει να αποτρέψετε την εισβολή μιας απόκοσμης απειλής. Θα εξερευνήσετε τους παράξενους διαδρόμους των κεντρικών γραφείων του Bureau, που ακούει στο όνομα The Oldest House, καθώς θα πρέπει να κυριεύσετε τις δυνάμεις σας, τα modifiable loadouts και τα συνεχώς εναλλασσόμενα περιβάλλοντα, όσο ο κόσμος βαθαίνει και γίνεται ολοένα και πιο αναπάντεχος. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο mastermind της Remedy, Sam Lake δεν έχει καθήκοντα director σε αυτόν τον τίτλο. 

Ωστόσο, για όσους έχουν παίξει το Quantum Break θα ξέρουν πως η πρωταγωνίστρια του μοιάζει -αν και δεν είναι- η Beth Wilder που την υποδύεται η Courtney Hope. Το εάν υπάρχει περίπτωση να συνδέεται ή όχι με το Quantum Break είναι κάτι που η Remedy δεν θα μιλήσει ακόμη. 

Το Control θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019 για τα PS4, Xbox One και PC (Digital only).