Νέες "δαιμονικές" πληροφορίες για το Devil May Cry 5

Μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό
11 Ιουνίου 2018 11:41
Νέες

Λίγες ώρες έχουν περάσει από την αποκάλυψη του Devil May Cry 5, το νέο κεφάλαιο στην θρυλική hack and slash σειρά. Όσο προχωρά η E3 2018, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται. Αρχικά, στο Devil May Cry 5 ο πρωταγωνιστής θα είναι ο Nero όπως φαίνεται και στο trailer του παιχνιδιού, τον οποίο θα συνοδεύει η Nico, η αυτοαποκαλούμενη "Weapons Artist". Είναι και η ίδια που δημιούργησε το νέο χέρι του Nero "Devil Breaker", το οποίο ο θα φέρει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην μάχη.

Συνεχίζοντας από το Devil May Cry 4, το Devil May Cry 5 θα ενσωματώνει έντονη δράση, απίστευτα γραφικά και το γρηγορότερο gameplay στην σειρά που θα σας επιτρέπει να κινείστε όπως εσείς επιθυμείτε. Η ιστορία θα αυξάνεται έντονα όσο προχωράτε. Αυτό είναι ένα sequel μπορεί να δημιουργηθεί μόνο από προγραμματιστές που γνωρίζουν το Devil May Cry. Η νέα RE Engine επιτρέπει απίστευτα στυλάτη μάχη, με τρομερά θεαματικά combos με όπλα και σπαθιά σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές 4K ανάλυσης φωτογραφίες από το Devil May Cry 5 το οποίο κυκλοφορεί την άνοιξη του 2019 στα PS4, Xbox One και PC.

View post on imgur.com