Fallout 76: Αναλυτικές πληροφορίες και gameplay πλάνα από το online κεφάλαιο

Αποκαλύφθηκε πλήρως ο τίτλος
11 Ιουνίου 2018 03:15
Fallout 76: Αναλυτικές πληροφορίες και gameplay πλάνα από το online κεφάλαιο

Το Fallout 76 είναι το μεγάλο παιχνίδι της Bethesda για την E3 2018 και μετά το σύντομο trailer που είδαμε στη συνέντευξη Τύπου της Microsoft, το παιχνίδι αποκαλύφθηκε πλήρως στην παρουσίαση της ίδια της εταιρίας. Συγκεκριμένα, ο Todd Howard ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει τις πρώτες αναλυτικές πληροφορίες.

Ξεκινώντας, έχουμε να κάνουμε με μια αποκλειστικά online multiplayer εμπειρία. Παρόλο που δεν είναι υποχρεωτικό να παίξετε με άλλους παίκτες και θα μπορείτε να ολοκληρώστε quests και να παλέψετε εχθρούς μόνοι σας, η εμπειρία είναι αρκετά ομαλότερη με μερικούς φίλους. Κάθε παίκτης θα κάνει κανονικά το δικό του progress, ενώ θα μπορείτε εντελώς τυχαία να συναντήσετε άλλους χρήστες που άλλες φορές θα είναι φιλικοί και άλλες όχι. Μάλιστα, οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε κωδικούς για πυρηνικά όπλα και αν βρουν κάποιο πύραυλο στον κόσμο του παιχνιδιού να τον εκτοξεύσουν σε οποιοδήποτε άλλο παίκτη. Οι κωδικοί αυτοί θα είναι περιζήτητα και για να τους αποκτήσετε θα πρέπει να κυνηγήσετε και να κυνηγηθείτε.

Το Fallout 76 θα είναι prequel και τα γεγονότα του θα λαμβάνουν χώρα στην Virginia πριν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Ο τίτλος θα είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερες από το Fallout 4, θα έχει νέα τέρατα και έξι διαφορετικές περιοχές. Η κάθε μια θα έχει το δικό της στυλ, τις δικές της προκλήσεις και τις δικές της ανταμοιβές. Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί με ανανεωμένη μηχανή γραφικών με βελτιωμένους φωτισμούς και μια τεχνολογία που επιτρέπει στο στούντιο να δημιουργήσει τα μεγαλύτερα και πιο δυναμικά τοπία που έχουν υπάρξει ποτέ στο Fallout σύμπαν.

Το Fallout 76 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου για τα PS4, Xbox One και PC. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα νέα πλάνα που είδαν τα φώτα της δημοσιότητας και ένα βίντεο αφιερωμένο στην συλλεκτική του Power Armor Edition, η οποία θα περιλαμβάνει ένα ολόκληρο κράνος.

Ακολουθεί το οπτικοακουστικό υλικό που δημοσιεύθηκε.