Ubisoft: "Η επόμενη γενιά των κονσολών θα είναι και η τελευταία"

Τελικά είναι το streaming το μέλλον;
07 Ιουνίου 2018 12:14
Ubisoft:

Η κουβέντα σχετικά με τις γενιές των κονσολών όχι μόνο δεν έχει σταματήσει, αλλά αντιθέτως είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της βιομηχανίας. Υπάρχει η πλευρά που θεωρεί πως οι κονσόλες θα έχουν για πάντα μέλλον στα σπίτια των gamers και υπάρχει και η πλευρά που πιστεύει πως σε λίγα χρόνια όλα θα γίνονται μέσω streaming. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει ο CEO και συνιδρυτής της Ubisoft, Yves Guillemot. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο Guillemot πιστεύει πως η επόμενη γενιά των κονσολών θα είναι και η τελευταία.

"Πιστεύω πως θα δούμε ακόμη μία γενιά, αλλά υπάρχει μία καλή ευκαιρία πως σιγά-σιγά θα βλέπουμε όλο και λιγότερο hardware. Με τον χρόνο, πιστεύω πως το streaming θα γίνει όλο και περισσότερο προσβάσιμο στους παίκτες και έτσι δεν θα είναι απαραίτητο να έχεις ένα μεγάλο hardware στο σπίτι. Θα υπάρξει ακόμη μία γενιά και μετά όλοι μας θα μεταφερθούμε στο streaming".

Αυτή είναι η άποψη του CEO της Ubisoft για το μέλλον του gaming. Εσείς τι πιστεύετε; Θεωρείτε πως το gaming στο μέλλον θα γίνεται μέσω streaming; Πείτε μας στα σχόλια.