Τεράστια διαρροή: Το Assassin's Creed έρχεται στη Σπάρτη της Αρχαίας Ελλάδας!

Το Assassin's Creed Odyssey αποκαλύπτεται [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
31 Μαΐου 2018 16:31
Τεράστια διαρροή: Το Assassin's Creed έρχεται στη Σπάρτη της Αρχαίας Ελλάδας!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Την ίδια περίοδο πέρυσι το Assassins Creed Origins διέρρευσε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, μέσα από μια μπλούζα που ανέβηκε στα ράφια των καταστημάτων πριν την ώρα της. Έτσι και φέτος λίγες μέρες πριν την E3 2018, διέρρευσε το Assassin's Creed Odyssey. Όπως μεταφέρει το γαλλικό μέσο jeuxvideo-live.com πρόκειται για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς, το οποίο θα δρα ως συνέχεια στις περιπέτειες του Bayek. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα μπρελόκ για κλειδιά και ένα μπλουζάκι που εμφανίστηκαν σε ένα κατάστημα πριν την ώρα τους και αποκαλύπτουν το όνομα και την τοποθεσία του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, οι φήμες που ήθελαν το παιχνίδι να λαμβάνει χώρα στην αρχαία Ελλάδα μάλλον είχαν κάποια βάση, αφού και στα δύο αντικείμενα μπορούμε να δούμε ένα κράνος Σπαρτιάτη πολεμιστή. Ακολουθούν οι σχετικές εικόνες.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 20:37:24 | 05/31/2018]

Το έμπιστο gaming μέσο Kotaku έρχεται και αυτό να προσθέσει νέες πληροφορίες στην πρόσφατη διαρροή. Συγκεκριμένα, επισημαίνεται πως πράγματι η δράση του παιχνιδιού θα λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Ελλάδα, ενώ το παιχνίδι θα προσθέσει ακόμη περισσότερα RPG στοιχεία. Ήδη το Origins είχε κάνει την αρχή, αλλά στο Odyssey θα υπάρχουν επιλογές διαλόγου, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν το φύλλο του πρωταγωνιστή. Θα έχουμε καινούργιους χαρακτήρες και όχι τον Bayek και την Aya. Τέλος, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον οικονομικό έτος της Ubisoft που σημαίνει ότι θα το δούμε στην αγορά μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

Για την ώρα η Ubisoft δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη επιβεβαίωση, οπότε λάβετε υπόψη τις όποιες πληροφορίες με επιφύλαξη. Ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο πως το παιχνίδι θα αποκαλυφθεί πλήρως στα πλαίσια της E3 2018. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.