Update στο Xbox 360 μετά από δυο χρόνια

Βελτιώσεις και διόρθωση bugs
29 Μαΐου 2018 07:05
Update στο Xbox 360 μετά από δυο χρόνια

Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των χρηστών του Xbox έχει προχωρήσει από την παλιά γενιά σε αυτήν που διανύουμε τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει την παλιά της κονσόλα με updates. Μετά από δυο ολόκληρα χρόνια η εταιρία έβγαλε το πρώτο της update για το Xbox 360.

Παρά την καταπληκτική του πορεία του 360, που κατάφερε να πουλήσει πάνω από 84 εκατομμύρια τεμάχια στην διάρκεια της εμπορικής ζωής του, όταν έφτασε ο καιρός να αντικατασταθεί από το Xbox One ήταν λογικό και η Microsoft να σταματήσει την υποστήριξη του. Όμως δεν συνέβη κάτι τέτοιο μιας και κατά καιρούς υπήρξαν ενημερώσεις για την κονσόλα. Η τελευταία ενημέρωση έγινε τον Μάρτιο του 2016, έναν μήνα πριν η Microsoft ανακοινώσει πως σταματάει την παραγωγή του 360.

Όπως τότε έτσι και τώρα το update αφορά βελτιώσεις και την διόρθωση ορισμένων bugs. Η Microsoft δεν είναι η μόνη που υποστηρίζει την παλιά της κονσόλας, Nintendo και Sony επίσης έχουν βγάλει ενημερώσεις με πιο πρόσφατη αυτήν του Wii U τον Ιούλιο του περασμένου έτους.