Το PES 2019 θα έχει εννέα καινούργια πρωταθλήματα 

Με επίσημες άδειες για όλες τις ομάδες τους

Το PES 2019 θα έχει εννέα καινούργια πρωταθλήματα

Μπορεί η Konami να ανακοίνωσε πως έχει χάσει την άδεια για την συμπερίληψη του Champions League στο PES 2019, αλλά η εταιρία διαβεβαίωσε τους οπαδούς της ποδοσφαιρικής της σειράς πως έχει προβεί στην εξαγορά πολλών νέων επίσημων αδειών για αντισταθμίσει την κατάσταση. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε πως εννέα πρωταθλήματα θα συμπεριληφθούν στο παιχνίδι. Προς το παρών γνωρίζουμε πως τα εξής επτά νέα πρωταθλήματα θα εμπλουτίσουν το φετινό Pro Evolution Soccer:

  • Σουπερλίγκα Δανίας
  • Πριμέιρα Λίγα (Πορτογαλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου)
  • Πρώτη Κατηγορία Α (Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Βελγίου)
  • Swiss Super League (Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ελβετίας)
  • Πρέμιερσιπ Σκωτίας (Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Σκωτίας)
  • Πριμέρα Ντιβισιόν (Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αργεντινής)
  • Πρωτάθλημα Ρωσίας (Αποκλειστικό στο PES 2019)

Όλες οι ομάδες των παραπάνω πρωταθλημάτων είναι πλήρως αδειοδοτημένες με τα επίσημα ονόματα, τις φανέλες και τους παίκτες τους. Μάλιστα, το Πρωτάθλημα Ρωσίας είναι αποκλειστικό στο παιχνίδι της Konami.

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας δήλωσε:

Η ανακοίνωση επτά νέων, επίσημων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου για το PES 2019 είναι ένα σαφές σημάδι ότι έχουμε δεσμευτεί να δίνουμε στους οπαδούς περισσότερο από αυτό που θέλουν - αδειοδοτημένο περιεχόμενο. Είμαστε πιο σίγουροι από ποτέ για την κατεύθυνση που ακολουθεί το franchise και αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά βήματα που παίρνουμε για να ανεβάσουμε το PES σε νέα ύψη. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στη δύναμη του ποδοσφαίρου και το PES 2019 θα είναι το πιο καλό μας παιχνίδι, το οποίο όμως διαθέτει περισσότερα αδειοδοτημένα πρωταθλήματα και συλλόγους από ποτέ άλλοτε.

Το Pro Evolution Soccer 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για τα PS4, Xbox One και PC.

5 comment(s)