To Fortnite μπαίνει στην competitive σκηνή με άφθονο ζεστό χρήμα

"Τσουβάλια χρημάτων" ετοιμάζεται να προσφέρει η Epic Games
22 Μαΐου 2018 12:27
To Fortnite μπαίνει στην competitive σκηνή με άφθονο ζεστό χρήμα

Η Competitive σκηνή εκτός από μία καλή παρουσίαση της ικανότητας των παικτών στα παιχνίδια, προσφέρει στους ίδιους τους παίκτες και αρκετά μεγάλα ποσά για τον κόπο και τα ταλέντα τους. Στην σκηνή αυτή ετοιμάζει να εισέλθει και το Fortnite, το παιχνίδι φαινόμενο της Epic Games που μέχρι και σήμερα συνεχίζει να καταρρίπτει όλο και περισσότερα ρεκόρ. Πως θα το κάνει αυτό; Με το τρομακτικά τεράστιο ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Ναι, καλά διαβάσατε: η Epic Games θα κάνει την είσοδό της στην Competitive σκηνή με το Fortnite και θα προσφέρει 100 εκατομμύρια συνολικά στα prize pools των τουρνουά που θα γίνουν τη πρώτη χρονιά των eSports αγώνων του. Σε δημοσίευσή της η εταιρία δήλωσε τα εξής:

"Θα στηρίξουμε το competitive play με ένα μεγάλο τρόπο, αλλά η προσέγγισή μας θα είναι διαφορετική - θα εστιάσουμε στην χαρά του να παρακολουθείς αλλά και να παίζεις το παιχνίδι".

Αρκετά αισιόδοξη φαίνεται να είναι η Epic Games για την είσοδό του Fortnite στην competitive σκηνή, κάτι που θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την κοινότητα του παιχνιδιού.