Επίσημο: Χωρίς campaign αλλά με Battle Royale mode το Call of Duty Black Ops IIII 

Σπάει την παράδοση η Activision

Επίσημο: Χωρίς campaign αλλά με Battle Royale mode το Call of Duty Black Ops IIII

Στα πλαίσια του ειδικού event αποκάλυψης του Call of Duty Black Ops IIII, η Activision έκανε γνωστό πως το επόμενο κεφάλαιο της ιστορικής σειράς δεν θα έχει campaign. Οι φήμες που σας είχαμε μεταφέρει, βγήκαν τελικά αληθινές. Το νέο παιχνίδι της σειράς δίνει όλη την έμφαση στο multiplayer, με την Treyarch να έχει κάνει αμέτρητες αλλαγές και βελτιώσεις.

Το Call of Duty: Black Ops IIII θα είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που δεν θα έχει το παραδοσιακό single-player story mode, σπάζοντας μια “παράδοση” που ξεκίνησε το 2003.  Αντιθέτως, η εταιρία ανακοίνωσε πως το φετινό παιχνίδι θα έχει ένα ειδικό Battle Royale mode, το οποίο θα ονομάζεται Blackout. Η δράση του εν λόγω mode θα λαμβάνει χώρα στο μεγαλύτερο χάρτη που έχει δημιουργήσει ποτέ η Treyarch (1500 φορές μεγαλύτερος από τον Nuketown). Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες, αλλά στην παρουσίασή της, η Activision επισήμανε πως το Blackout mode θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά και τοποθεσίες που έχουμε αγαπήσει, από το ευρύτερο Call of Duty σύμπαν.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν στο μέλλον, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com

Το Call of Duty: Black Ops ΙΙΙΙ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για τα PlayStation 4, Xbox One και PC. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες για το παιχνίδι και να δείτε όλα τα trailer που πλαισίωσαν την αποκάλυψή του πατώντας εδώ.

37 comment(s)

End of content

No more pages to load