Call of Duty: Black Ops IIII: Επιβλητική αποκάλυψη με άφθονα trailers

Το επόμενο κεφάλαιο της σειράς επιτέλους αποκαλύπτεται
17 Μαΐου 2018 17:00
Call of Duty: Black Ops IIII: Επιβλητική αποκάλυψη με άφθονα trailers

Οι φήμες και οι θεωρίες φτάνουν μία και καλή στο τέλος τους. Πιστή στο ραντεβού της, η Treyarch αποκάλυψε το τέταρτο κεφάλαιο της Black Ops σειράς που θα εξελίξει ακόμη περισσότερο το franchise και υπόσχεται για ακόμη μία φορά μία έντονη first-person εμπειρία. Φυσικά ο λόγος γίνεται για το Call of Duty: Black Ops IIII. Η αυλαία της παρουσίασης άνοιξε με το πρώτο Mutliplayer trailer του παιχνιδιού, στο οποίο παρουσιάζει διάφορα σκηνικά από τον online του τομέα. Το νέο κεφάλαιο θα συνοδεύεται με πολλές αλλαγές στα όπλα, ίσως τις περισσότερες που έχει δει η σειρά, ενώ το ίδιο ακριβώς θα συμβαίνει και με τα attachments. Ακόμη, οι κραυγές της κοινότητας εισακούστηκαν και τα Thrust Jump και το Wall Run αποτελούν πλέον παρελθόν.

Συνεχίζοντας, πριν γίνει ανάλυση του ανανεωμένου Zombie Mode του παιχνιδιού, η εταιρία μοιράστηκε στην σκηνή και ένα θεαματικό trailer για να συνοδεύσει κατάλληλα την ανακοίνωση του νέου παιχνιδιού.

Από την σκηνή δεν έλειψαν και τα αναμενόμενα Zombie Modes, αλλά αυτή την φορά θα έρχονται με τεράστιες διαφορές. Συνολικά θα υπάρχουν τρεις Zombie εμπειρίες από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Στο πρώτο ο παίκτης θα μεταφέρεται σε ένα πιο Ρωμαϊκό σκηνικό, όπου με όπλα όπως λόγχες, σπαθιά και ασπίδες θα πρέπει να κατατροπώσει τα τρομακτικά αυτά τέρατα. Το δεύτερο, με τίτλο "Voyage of Despair", είναι ίσως ένα πιο παραδοσιακό Zombie Mode, όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο, όπου ο παίκτης πρέπει να επιζήσει από την κόλαση που τον περιμένει. Το τελευταίο mode ονομάζεται Blood of the Dead, για το οποίο το μόνο που παρουσιάστηκε είναι ένα σύντομο trailer.

Τέλος, όσον αφορά την PC έκδοσή, αυτή θα διατεθεί αποκλειστικά στο Battle.net της Blizzard, όπως ακριβώς έγινε και με το Destiny 2 της Activision. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν αποτελεί κάποια νέα ανακοίνωση. Όπως σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν, το Call of Duty: Black Ops IIII αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους στα PS4, Xbox One και PC