Στα πλαίσια της ανακοίνωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου του 2018, η Take-Two αποκάλυψε τα πλάνα της για την E3 2018. Συγκεκριμένα, η εταιρία θα απογοητεύσει όσους οπαδούς της περιμέναν νέες αποκαλύψεις, αφού ο πρόεδρος της, Karl Slatoff, έκανε γνωστό πως η εταιρία δεν σκοπεύει να αποκαλύψει κανένα νέο παιχνίδι στην φετινή E3.
Μάλιστα, η Take-Two διευκρίνισε πως τόσο η 2K Games, όσο και η Rockstar Games, δεν σκοπεύουν να παρουσιάσουν κανένα καινούργιο παιχνίδι στην E3 2018. Αυτό σημαίνει πως δεν πρόκειται να δούμε κάποιο νέο BioShock ή το άκρως αναμενόμενο Borderlands 3 στην έκθεση του Λος Άντζελες. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων, η Take-Two έκανε γνωστό πως ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αναμενόμενους τίτλους της 2K Games καθυστερεί για το οικονομικό έτος 2020, πράγμα που σημαίνει ότι μεταφέρεται για την περίοδο μεταξύ 1ης Απριλίου 2019 και 31ης Μαρτίου 2020. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση, κατά πάσα πιθανότητα η Take-Two αναφέρεται στο Borderlands 3.
Δεν γνωρίζουμε αν η 2K Games και η Take-Two σχεδίαζαν να αποκαλύψουν το Borderlands 3 στην φετινή E3 πριν πάρουν την απόφαση για να καθυστερήσουν τον τίτλο. Το μόνο που γνωρίζουμε επίσημα είναι πως το sequel βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Gearbox.
Must Read
Νέες δηλώσεις για το Red Dead Redemption 3: “Θα ήταν τρελό να μη γίνει”
Η Take-Two ετοιμάζει 6 remakes και remasters για τα επόμενα χρόνια!
Μεγάλη έκπτωση για το BioShock: The Collection