Η Valve ετοιμάζει νέα παιχνίδια και έχει δεκάδες ανοιχτές θέσεις εργασίας

Έρχεται για μια νέα αρχή η εταιρία;
16 Μαΐου 2018 13:08
Η Valve ετοιμάζει νέα παιχνίδια και έχει δεκάδες ανοιχτές θέσεις εργασίας

Τα τελευταία δέκα χρόνια η επίσημη ιστοσελίδα της Valve έχει παραμείνει ίδια και απαράλαχτη, αλλά αυτό έρχεται να αλλάξει πλέον. Η πρόσφατη εξαγορά της ομάδας ανάπτυξης του Firewatch, Campo Santo, αρχίζει να μπαίνει σε προοπτική και να αποκτά νόημα πλέον. Συγκεκριμένα, η Valve φαίνεται πως έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον, όπως φανερώνουν πολλά σημεία στην ολόφρεσκη ιστοσελίδα της. Στο νέο ιστότοπο βλέπουμε για πρώτη φορά το λογότυπο της Valve στα κόκκινα, πράγμα που ίσως φανερώνει ένα επερχόμενο rebrand. Μάλιστα, η ιστοσελίδα αναφέρει πως πέρα από το Artifact και το In The Valley of Gods, η εταιρία του Gabe Newell έχει και άλλα νέα παιχνίδια υπό ανάπτυξη. Τα εν λόγω projects για την ώρα παραμένουν καλά κρυμμένα μυστικά, ωστόσο είναι άξιο αναφοράς πως η νέα ιστοσελίδα έχει πάρα πολλές νέες ανοιχτές θέσεις εργασίας για ρόλους που αφορούν την ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών.

Αν αναλογιστούμε πως σύμφωνα με τις δηλώσεις μελών της, η εταιρία ετοιμάζει και έναν ολικό ανασχεδιασμό για το Steam, μάλλον η Valve σχεδιάζει ‘να πατήσει το reset’ και μας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις.

Παρακάτω θα βρείτε ένα σχετικό βίντεο του YouTube καναλιού Valve News Network, το οποίο αναλύει όλα τα κρυμμένα μυστικά της νέας ιστοσελίδας της Valve.