Anthem: Αποκαλύφθηκε ο μήνας κυκλοφορίας του παιχνιδιού

Υπόνοιες για Early Access από την εταιρία;
09 Μαΐου 2018 13:50
Anthem: Αποκαλύφθηκε ο μήνας κυκλοφορίας του παιχνιδιού

Στα πλαίσια της οικονομικής διάσκεψης της Electronic Arts για το τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2018, ο επικεφαλής του οικονομικού τμήματος, Blake Jorgensen μοιράστηκε περισσότερα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Anthem. Συγκεκριμένα, ο Jorgensen αποκάλυψε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στο τέλος του οικονομικού έτους 2018. Αυτό σημαίνει πως τον Μάρτιο 2019 το παιχνίδι θα βρίσκεται διαθέσιμο στα ράφια των καταστημάτων.

Αργότερα στο οικονομικό έτος θα κυκλοφορήσουμε το φανταστικό και φιλόδοξο νέο μας IP, Anthem. Κάθε διάσταση αυτού του παιχνιδιού θα προσφέρει κάτι εντελώς καινούριο για το κοινό των παικτών μας, από ένα νέο σύμπαν με μοναδικές ιστορίες φτιαγμένες από την BioWare, μέχρι και επικά και πανέμορφα περιβάλλοντα που συνεχώς βελτιώνονται.

Το Anthem είναι μία φοβερή κοινωνική εμπειρία και θα ανοίξει νέα μονοπάτια στους fans για να συμμετάσχουν στην κοινότητα και να παίξουν νωρίς (play early), δίνοντας μας την δυνατότητα να διαμορφώσουμε και να τελειοποιήσουμε το παιχνίδι με το feedback που θα μας δώσουν. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα κυκλοφορήσουμε το νέο αυτό franchise και είμαστε και τρομερά ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τους παίκτες για να κάνουμε το Anthem ένα παιχνίδι που θα ανυπομονούν τρομερά να παίξουν με τους φίλους τους για πολλά χρόνια.

Από ότι φαίνεται η εταιρία θέλει θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να δοκιμάσουν νωρίτερα το παιχνίδι και αυτό εννοεί ο Jorgensen με το "play early". Τώρα, αν θα υπάρξει κάποια Early Access έκδοση ή απλώς μια beta, θα το μάθουμε στο μέλλον. Όπως και να έχει, μετά τα παραπάνω τουλάχιστον αποκαλύφθηκε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο 2019 σε PS4, Xbox One και PC.