Το Call of Duty: Black Ops 4 θα είναι "πρωτοποριακό"

Η Activision υπόσχεται μια φανταστική εμπειρία
06 Μαΐου 2018 11:46
Το Call of Duty: Black Ops 4 θα είναι

Στα πλαίσια της αποκάλυψης των οικονομικών της αποτελεσμάτων, η Activision μίλησε και για το επερχόμενο κεφάλαιο της σειράς Call of Duty. Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για το Call of Duty: Black Ops IIII, με την εταιρία να παρέχει στους επενδυτές μερικές πολύ ενδιαφέροντες πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο. Συγκεκριμένα, ο COO της Activision, Coddy Johnson, μίλησε για την συνέχεια του ιστορικού franchise και τόνισε χαρακτηριστικά πως θα είναι ένα παιχνίδι που θα εξελίξει τα πράγματα με την πρωτοπορία του. Αυτή την πρωτοπορία θα την δούμε στον πυρήνα του παιχνιδιού με μερικές ‘συναρπαστικές εξελίξεις’.

Παράλληλα, ο Johnson έκανε γνωστό πως η εταιρία έχει αφιερώσει πολλούς πόρους για την ανάπτυξη της PC έκδοσης και θέλει να ευχαριστήσει την κοινότητα παρέχοντας μια πολύ καλή έκδοση για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το υψηλόβαθμο στέλεχος αποκάλυψε επίσης πως η Activision εμπιστεύεται την Treyarch και την ικανότητά της να κάνει πραγματικότητα το δημιουργικό της όραμα. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Η Treyarch είναι μια φανταστική ομάδα ανάπτυξης με βαθιά κατανόηση της κοινότητας και του first person gerne.

Τελειώνοντας, ο Johnson χαρακτήρισε το Black Ops 4 ως ένα ‘φανταστικό’ παιχνίδι που θα δώσει στην κοινότητα μια ‘εκπληκτική εμπειρία’ στο εύρος των χαρακτηριστικών και των modes του.