RDR 2: Το τρίτο trailer είναι εδώ για να σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Αβάσταχτη πλέον η αναμονή
02 Μαΐου 2018 14:58
RDR 2: Το τρίτο trailer είναι εδώ για να σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Πιστή στο ραντεβού της, η Rockstar Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τρίτο κατά σειρά trailer του άκρως αναμενόμενου Red Dead Redemption 2. Έτσι, μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το διάρκειας 2 λεπτών βίντεο και να πάρετε μια ακόμη γεύση από τους χαρισματικούς και ιδιαίτερους χαρακτήρες που θα πλαισιώνουν την ιστορία του παιχνιδιού, καθώς και την απερίγραπτη ομορφιά της Άγριας Δύσης από το νέο πόνημα της ταλαντούχας ομάδας.

Ακολουθεί η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού που δόθηκε επίσης στα φώτα της δημοσιότητας:

Αμερική, 1899. Το τέλος της Άγριας Δύσης έχει ξεκινήσει την ώρα που οι άνθρωποι του νόμου κυνηγούν και τις τελευταίες εναπομείναντες συμμορίες. Αυτοί που δεν παραδίνονται ή υποκύπτουν, σκοτώνονται.

Αφότου μια ληστεία πάει εντελώς στραβά στη δυτική πόλη του Blackwater, ο Arthur Morgan και η συμμορία του Van der Linde αναγκάζονται να ξεφύγουν. Με τους ομοσπονδιακούς πράκτορες και τους καλύτερους κυνηγούς επικηρυγμένων της χώρας να φτάνουν στα ίχνη τους, η συμμορία θα πρέπει να ληστέψει, να κλέψει και να παλέψει για να βρει το δρόμο της μέσα από την άγρια καρδιά της Αμερικής με σκοπό να επιζήσουν. Όσο εντείνονται οι εσωτερικές διαιρέσεις που απειλούν να σκίσουν στα δύο την συμμορία, ο Arthur θα πρέπει να πάρει μια απόφαση ανάμεσα στα δικά του ιδεώδη και την πίστη του στην συμμορία που τον ανέθρεψε. 

Το Red Dead Redemption 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για το PlayStation 4 και το Xbox One. Φυσικά, ο τίτλος θα υποστηρίζει πλήρως τα αναβαθμισμένα PlayStation 4 Pro και Xbox One X.