Η BioWare ετοιμάζει πυρετωδώς στο E3 demo του Anthem

Έρχονται νέα πλάνα από το παιχνίδι της εταιρίας
30 Απριλίου 2018 13:57
Η BioWare ετοιμάζει πυρετωδώς στο E3 demo του Anthem

Το Anthem, το παιχνίδι το οποίο στην Ε3 2017 έριξε σαγόνια με τον τρομερό του οπτικοακουστικό τομέα, βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο κέντρο της προσοχής. Παρόλο που έχει επιβεβαιωθεί πως ο τίτλος θα καθυστερήσει για το 2019, η BioWare δεν παύει να εργάζεται πυρετωδώς έτσι ώστε στην φετινή Ε3 να μας παρουσιάσει ακόμη ένα demo για το παιχνίδι της. Αυτό μας μεταφέρει και ο ίδιος ο Brenon Holmes, ένα μέλος της BioWare, σε δημοσίευση του στο Reddit.

Πιθανότατα το εν λόγω demo θα προβληθεί στο Play Event της EA το οποίο λαμβάνει χώρα τρεις ημέρες πριν την Ε3. Αλλά λογικά σε κάποια συνέντευξη Τύπου των μεγάλων εταιριών στα πλαίσια της gaming εορτής θα μάθουμε ακόμη περισσότερα για το επερχόμενο project της Bioware. Με την ομάδα να εργάζεται τόσο σκληρά για το demo, ένας χρήστης του Reddit σε ερώτηση του για το πως το demo θα επηρεάσει το παιχνίδι έλαβε την εξής απάντηση:

Είναι περισσότερο θέμα εστίασης. Τα πράγματα που δείχνουμε πρέπει να γίνουν κάποια στιγμή, αλλά αν δεν τα δείχναμε στην Ε3 θα τα κάναμε με κάποια διαφορετική σειρά.

Αυτά μοιράστηκε ο Holmes για το Anthem. Η E3 2018 βρίσκεται μερικές εβδομάδες μακριά, όπου εκεί θα πάρουμε τις απαντήσεις που θέλουμε για το επερχόμενο παιχνίδι της BioWare. Όπως πάντα, έτσι και φέτος, οι Unboxholics θα σας μεταφέρουν ότι αποκαλυφθεί στην gaming έκθεση.