Shadow of the Tomb Raider: Σε συνεργασία με την Nvidia η PC έκδοση

Για έναν πιο προηγμένο τεχνικό τομέα
28 Απριλίου 2018 14:13
Shadow of the Tomb Raider: Σε συνεργασία με την Nvidia η PC έκδοση

Όπως ανακοίνωσε η Square Enix, η Crystal Dynamics θα ενώσει τις δυνάμεις της με την NVIDIA για την ανάπτυξη της PC έκδοσης του Shadow of the Tomb Raider. Σύμφωνα με την publishing εταιρία, η NVIDIA θα προσφέρει την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει από την δημιουργία πολυάριθμων προϊόντων για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ώστε η ομάδα ανάπτυξης να παραδώσει μια πιο τεχνικά προηγμένη PC έκδοση για το νέο κεφάλαιο της σειράς. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, η Nixxes Software -που έχει αναλάβει το PC port- να κάνει το παιχνίδι να τρέχει με τη μέγιστη δυνατή απόδοση στις GeForce GTX 10 κάρτες γραφικών της NVIDIA.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση σηματοδοτεί την συνέχεια της συνεργασίας μεταξύ της Square Enix και της NVIDIA, με τις δύο εταιρίες να έχουν ενώσει ήδη τις δυνάμεις τους στο παρελθόν για τα Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider και Deus Ex: Mankind Divided μεταξύ άλλων.

Το Shadow of the Tomb Raider αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου για τα Xbox One, PlayStation 4 και PC. Μπορείτε να δείτε το πρόσφατο trailer που είδε τα φώτα της δημοσιότητας πατώντας εδώ, ενώ αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις εκδόσεις του θα βρείτε πατώντας εδώ.