Final Fantasy VII Remake: Η ανάπτυξη του παιχνιδιού βρίσκεται σε απόλυτο χάος

Τρομερά προβλήματα για την επαναδημιουργημένη περιπέτεια του Cloud
27 Απριλίου 2018 14:08
Final Fantasy VII Remake: Η ανάπτυξη του παιχνιδιού βρίσκεται σε απόλυτο χάος

Πριν τρία χρόνια, οι fans αντίκρισαν το πρώτο trailer του Final Fantasy VII Remake, την μοναδική περιπέτεια του Cloud φτιαγμένη για την τωρινή γενιά. Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε. Τρία χρόνια στα οποία η εταιρία μοιράζεται απειροελάχιστες πληροφορίες για την επαναδημιουργία του Tetsuya Nomura. Μετά από τόσο καιρό, δυσάρεστες λεπτομέρειες βγήκαν στην επιφάνεια του διαδικτύου. Λεπτομέρειες που οδηγούν στο συμπέρασμα πως το παιχνίδι περνά μία εφιαλτική κόλαση.

Πριν αρκετό καιρό, η εταιρία συνεργάστηκε με την CyberConnect2. Αυτή θα αναλάμβανε τον gameplay τομέα, μαζί με την ποιότητα των βίντεο. Αλλά διάφορες αναφορές μεταφέρουν πως η ομάδα πέταξε όλη την προηγούμενη δουλειά και χτίζει το παιχνίδι και πάλι από την αρχή. Αλλά οι λεπτομέρειες δεν σταματούν εδώ. Σε πρόσφατο thread στο Reddit, ο Dan Tsukasa, ένας game designer που είχε τον ρόλο του art director στο Final Fantasy VII δήλωσε πως το παιχνίδι βρίσκεται σε απόλυτο χάος.

"Η δουλειά της CyberConnect 2 ήταν τόσο άχρηστη και καθόλου αρκετή".

Επίσης πρόσθεσε πως  η εταιρία θεώρησε πως η δουλειά της ομάδας δεν ήταν καθόλου αρκετή. Ακολουθούν μερικές από τις δηλώσεις του.

Από πότε το να παίρνεις δουλειά από κάποια άλλη εταιρία είναι θετικό σημάδι;

Υπάρχουν σχεδιαστές στην ομάδα των οπτικών εφέ που δεν έχουν παίξει ποτέ το πρωτότυπο παιχνίδι...

Αυτά ήταν λίγα από τις δηλώσεις του Dan Tsukasa. Αν αληθεύουν τότε το remake του παιχνιδιού θα καθυστερήσει πολύ περισσότερο από ότι νομίζαμε, αφού η ανάπτυξη του ξεκίνησε πάλι από τον μηδέν, όταν την ανέλαβε η εσωτερική ομάδα της Square Enix. Παρόλα αυτά η Ε3 2018 είναι κοντά και ίσως εκεί μάθουμε περισσότερα. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για νεότερα.