Φήμη: Το Fortnite έρχεται στο Nintendo Switch

Με αποκλειστικά χαρακτηριστικά και περιεχόμενο
27 Απριλίου 2018 13:16
Φήμη: Το Fortnite έρχεται στο Nintendo Switch

Η gaming βιομηχανία αρχίζει να πιάνει ρυθμούς E3 και έτσι ολοένα περισσότερες φήμες και διαρροές έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φήμη που θέλει το πασίγνωστο Fortnite -ίσως το δημοφιλέστερο παιχνίδι στον πλανήτη αυτή τη στιγμή- να κυκλοφορεί στο Nintendo Switch.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter @LeakyPandy που στο παρελθόν με την ονομασία Vandal_Leaks είχε διαρρεύσει σωστές πληροφορίες σχετικά με το Nintendo Direct του Μαρτίου, τονίζει πως το Fortnite Battle Royale θα έρθει στην κονσόλα χωρίς μεγάλες διαφορές και θα υποστηρίζει μάλιστα cross-platform play. Παράλληλα, η φήμη επισημαίνει πως το co-op story mode 'Save The World' θα έρθει επίσης στο Switch και μάλιστα θα έχει αποκλειστικά χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων, σε αυτό το mode οι παίκτες θα μπορούν παίξουν σε τοπικό επίπεδο με τους φίλους τους χρησιμοποιώντας τέσσερις διαφορετικές κονσόλες. Ακόμη, η διαρροή επισημαίνει πως θα υπάρχει αποκλειστικό περιεχόμενο από τα IP της Nintendo στο παιχνίδι, όπως έγινε και με τις Switch εκδόσεις των Rocket League και Skyrim στο παρελθόν.

Φυσικά η Nintendo και η Epic Games δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα τίποτα, οπότε λάβετε υπόψιν τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση.