PUBG: Αλλαγές για τον Miramar χάρτη

Υπό δοκιμή η νέα ενημέρωση του παιχνιδιού
27 Απριλίου 2018 10:03
PUBG: Αλλαγές για τον Miramar χάρτη

Η ομάδα ανάπτυξης του PlayerUnknown's Battlegrounds έχει πάρει τα πάνω της τον τελευταίο καιρό και συνεχίζει να κυκλοφορεί νέα updates για το παιχνίδι με αμείωτους ρυθμούς. Συγκεκριμένα, το δωδέκατο κατά σειρά update βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό δοκιμή στους test servers του παιχνιδιού. Μεταξύ άλλων, η πιο αξιοσημείωτη προσθήκη είναι η δυνατότητα επιλογής χάρτη, για την οποία σας ενημερώσαμε πρόσφατα. Πλέον οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν σε ποιον χάρτη θέλουν να παίξουν και η ομάδα ανάπτυξης ελπίζει πως θα αποφύγει με αυτό τον τρόπο την γκρίνια από τους παίκτες που δεν ήταν ικανοποιημένοι με τον Miramar χάρτη.

Ωστόσο, ο Miramar θα δει αρκετές βελτιώσεις με αυτήν την ενημέρωση. Συγκεκριμένα, η όαση έχει αυξηθεί σε μέγεθος και έχει περικυκλωθεί από περισσότερα κτήρια, ενώ ο υπερβολικός αριθμός κτηρίων έχει μειωθεί σε μερικές άλλες περιοχές. Παράλληλα, έχουν μειωθεί τα σημεία κάλυψης, όπως οι διάσπαρτες πέτρες, σε πυκνές πόλεις, ενώ σε ανοιχτές περιοχές πλέον υπάρχει περισσότερη κάλυψη, υπό την μορφή δέντρων για παράδειγμα.

Η νέα ενημέρωση προσθέτει επίσης ένα νέο όπλο, το SLR. Πρόκειται για τον μεγάλο αδερφό του SKS που έρχεται με μεγαλύτερο damage, αλλά και περισσότερο recoil. Στο παιχνίδι θα προστεθούν επίσης τα εξής νέα weapon attachments: Duckbill, Light Grip, Thumb Grip, Half Grip, Scope 3x και Scope 6x. Τέλος, και ένα νέο όχημα θα εμπλουτίσει το παιχνίδι στα πλαίσια του εν λόγω update. Ο λόγος γίνεται για Mirado, ένα κλασικό αυτοκίνητο τεσσάρων θέσεων που θα υπάρχει αποκλειστικά στον Miramar χάρτη.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για όλες τις αλλαγές του νέου patch πατώντας εδώ.

Tags: