Fortnite: Η βάση χρηστών του παιχνιδιού ενδέχεται να αυξηθεί δραματικά

Το πόνημα της Epic Games κυκλοφορεί και στην Κίνα
24 Απριλίου 2018 13:00
Fortnite: Η βάση χρηστών του παιχνιδιού ενδέχεται να αυξηθεί δραματικά

Το πόνημα της Epic Games που ακούει στο όνομα Fortnite έχει καταφέρει να χαράξει το δικό του ξεχωριστό μονοπάτι στο Battle Royale genre και μάλιστα, είναι από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια της αγοράς. Εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως απολαμβάνουν το Fortnite αλλά η βάση χρηστών του παιχνιδιού ενδέχεται να αυξηθεί δραματικά. Το παιχνίδι φαινόμενο της εταιρίας θα κυκλοφορήσει και στην Κίνα από την Tencent.

Σε συνέντευξη Τύπου της εταιρίας (μέσω DoNews)  παρόλο που δεν αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού και για την Κίνα, αυτή, μοιράστηκε ένα ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό. Οι παίκτες που ξόδεψαν χρήματα και χρόνο στην Δυτική έκδοση του παιχνιδιού, θα έχουν την επιλογή να μεταφέρουν τις αγορές του, τα XP και όλα τα υπόλοιπα στην έκδοση της χώρας τους. Τέλος, η Tencent πρόσθεσε πως θα επενδύσει 15 εκατομμύρια δολάρια στο Fornite, εκ των οποίων τα μισά θα βοηθήσουν την eSports σκηνή.

Με αυτή την κίνηση το μόνο σίγουρο είναι πως η βάση χρηστών του Fortnite θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο κάτι το οποίο θα οδηγήσει σε ακόμη περισσότερα κέρδη για το παιχνίδι και την εταιρία.