Φήμη | Το Call of Duty: Black Ops 4 δεν θα έχει καθόλου campaign

Θα ακολουθήσει το PUBG και το Fortnite με Battle Roayle mode
18 Απριλίου 2018 08:25
Φήμη | Το Call of Duty: Black Ops 4 δεν θα έχει καθόλου campaign

Το Call of Duty Black Ops 4 ανακοινώθηκε τον Μάρτιο και μας καλούσε να ξεχάσουμε ότι ξέραμε. Μάλλον η Activision το εννοούσε πραγματικά, αφού η σειρά ετοιμάζεται να αφήσει πίσω της ένα δομικό στοιχείο που βρίσκεται στον πυρήνα της από την πρώτη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο της μια δεκαετία πριν. Συγκεκριμένα, το γνωστό μέσο της βιομηχανίας Polygon, αλλά και το Kotaku, το οποίο έχει σχεδόν αψεγάδιαστο ιστορικό με τις φήμες και τις διαρροές, τονίζουν πως το παιχνίδι δεν θα έχει single-player campaign.

Μάλιστα η πηγή του Kotaku επισημαίνει πως το παιχνίδι πιθανότατα θα έχει αντιθέτως ένα Battle Roayle mode, πράγμα που συμπίπτει με την αναφορά του Charlie Intel που είναι ιδιαίτερα γνωστό στο χώρο του Call of Duty. Το εν λόγω mode βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Raven Software και ακολουθεί το στυλ των PUBG και το Fortnite και έρχεται να καλύψει το κενό που θα αφήσει το campaign.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Polygon, καθώς η πολύχρονη ανάπτυξη του Black Ops 4 πλησίαζε  την κυκλοφορία του παιχνιδιού τον Οκτώβριο, έγινε ξεκάθαρο στην ομάδα ανάπτυξης πως δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει το single-player campaign. Από τότε η Treyarch εστίασε στην επέκταση του multiplayer και του Zombies mode.

Εφόσον πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο, το Call of Duty: Black Ops 4 θα είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που δεν θα έχει το παραδοσιακό single-player story mode. Η Activision αρνήθηκε να σχολιάσει οποιαδήποτε φήμη και επισήμανε πως θα αποκαλύψει τα πάντα στην μεγάλη παρουσίαση του παιχνιδιού στις 17 Μαΐου.

Το Call of Duty: Black Ops 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για τα PlayStation 4, Xbox One και PC. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.