Η σειρά Castlevania επιστρέφει και μάλλον όχι έτσι όπως θα θέλατε

Γνωρίστε το Castlevania: Grimoire of Souls
17 Απριλίου 2018 10:17
Η σειρά Castlevania επιστρέφει και μάλλον όχι έτσι όπως θα θέλατε

Μετά την επιστροφή της θρυλικής σειράς Metal Gear με το Metal Gear Survive, η Konami έρχεται τώρα να φέρει στο προσκήνιο άλλο ένα ιστορικό της franchise, το Castlevania. Συγκεκριμένα, η εταιρία θέλει να εκπληρώσει την επιθυμία χιλιάδων οπαδών με το Castlevania: Grimoire of Souls, όμως υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ‘αλλά’. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που αφορά αποκλειστικά τις mobile συσκευές και συγκεκριμένα τα iOS προϊόντα της Apple.

Ο πρωταγωνιστής Arika είναι ένας μυστηριώδης άνθρωπος που αποτελεί μέρος ενός οργανισμού που ανήκει στην κυβέρνηση. Μετά την ήττα του Count Dracula και την ειρήνη που ακολούθησε, ο Arika λαμβάνει ένα περίεργο γράμμα που τονίζει πως ο Δράκουλας είναι ξανά ζωντανός και η εποχή της ειρήνης θα τελειώσει. Έτσι, ο πρωταγωνιστής αποφασίζει να επισκεφθεί τον αποστολέα του γράμματος για να ανακαλύψει την αλήθεια.

Το παιχνίδι υποστηρίζει multiplayer και περιλαμβάνει διάφορα χαρακτηριστικά όπως co-op boss battles με τέσσερις παίκτες, ανταγωνιστικές 4vs4 μάχες, collectibles με μουσική από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς και ένα εξ’ ολοκλήρου καινούργιο σενάριο.

Παρακάτω ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

Castlevania: Grimoire of Souls - iOS - Unboxholics.com