Fortnite: Συνεχίζονται τα προβλήματα με τους servers [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Άγνωστο πότε θα επανέλθουν
12 Απριλίου 2018 16:33
Fortnite: Συνεχίζονται τα προβλήματα με τους servers [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Αν από εχθές δοκιμάσατε να κάνετε log-in στο Fornite και το μόνο που βλέπατε στην οθόνη σας ήταν ένα μήνυμα αποτυχίας, τότε δεν είστε οι μόνοι. Το παιχνίδι της Epic Games από χθες αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα με τους servers του. Η εταιρία πήρε γρήγορα την κατάσταση στα χέρια της και εργάζεται πυρετωδώς για την επίλυσή τους. Σαν πρώτο μέτρο έβαλε σε offline τους servers έτσι ώστε να γίνει η απαραίτητη συντήρηση.

Μέχρι και σήμερα το πρωί οι παίκτες συνεχίζουν να αναφέρουν προβλήματα σύνδεσης, ενώ πολλοί δεν μπορούν να περιμένουν και ψάχνουν ήδη να αναλώσουν τον χρόνο τους σε κάποιο Battle Royale παιχνίδι.

Η ομάδα ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία και υπόσχεται πως όλα τα προβλήματα θα επιλυθούν γρήγορα. Μέχρι τότε οι παίκτες θα χρειαστεί να κάνετε λίγη περισσότερη υπομονή. Εσείς αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα σήμερα στο Fornite; Πείτε μας στα σχόλια.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13/04 1:04] Ύστερα από σχετική ενημέρωση της Epic games στο Twitter, οι servers του Fortnite επανήλθαν στην κανονική λειτουργία τους.