Προ των πυλών η αποκάλυψη ενός DOOM 2;

Η Bethesda κάνει tease εν όψει της E3 2018
12 Απριλίου 2018 05:05
Προ των πυλών η αποκάλυψη ενός DOOM 2;

Καθώς πλησιάζουμε στο καλοκαίρι και κατά συνέπεια στην E3 2018, η ανυπομονησία της gaming κοινότητας αυξάνεται διαρκώς. Πλέον έχετε ένα ακόμα λόγο για να ανυπομονείτε για την μεγάλη έκθεση. Ο Senior Vice President of Marketing της Bethesda, Pete Hines, μιλώντας στο DualShockers αναφέρθηκε στην παρουσίαση της εταιρίας. Το αξιοσημείωτο είναι πως τα λεγόμενά του μάλλον έκρυβαν και ένα μικρό tease για το επόμενο κεφάλαιο της ιστορικής σειράς DOOM.

Παρακάτω θα βρείτε την σχετική δήλωση του Pete Hines:

I couldn’t give you any guesses as to what we’re going to announce and when those games will be out. But I will say, we have a lot of new stuff to talk about at E3. Whether or not folks realize it, this is the Hell on Earth time for us with E3. We are in the midst of so much planning and work for all of that content but I’m really excited.

Ο λόγος που δεν μεταφράσαμε την δήλωση ως συνήθως είναι η χαρακτηριστική έκφραση του Hines: this is the Hell on Earth time for us with E3”. Για την ιστορία το δεύτερο Doom παιχνίδι της id Software που κυκλοφόρησε το 1995 για τους MS-DOS υπολογιστές ήταν το Doom II: Hell on Earth. Είναι πολύ πιθανό πως το στέλεχος της Bethesda δεν χρησιμοποίησε τυχαία αυτή την έκφραση και μάλλον η εταιρία ετοιμάζει κάποιο sequel. Συγκεκριμένα, το DOOM του 2016 που έπαιξε το ρόλο του reboot για την σειρά γνώρισε τεράστια αγάπη τόσο από τους κριτικούς όσο και από την gaming κοινότητα. Ένα sequel μοιάζει πολύ πιθανό, αλλά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τον Ιούνιο για να μάθουμε.

Tags: