Το RDR είναι "η μέρα με τη νύχτα" σε Native 4K στο Xbox One X

Η Άγρια Δύση πιο όμορφη από ποτέ
11 Απριλίου 2018 11:55
Το RDR είναι

Στα πλαίσια του δεύτερου μηνιαίου Xbox Inside show, η Microsoft ανακοίνωσε πως έξι ακόμα παιχνίδια του Xbox 360 Backwards Compatibility προγράμματος θα αναβαθμιστούν για το Xbox One X. Συγκεκριμένα, τα εξής παιχνίδια τρέχουν πλέον σε 4K ανάλυση στο αναβαθμισμένο σύστημα της Microsoft:

  1. Red Dead Redemption
  2. Gears of War 2
  3. Portal 2
  4. Sonic Generations
  5. Darksiders
  6. Star Wars: The Force Unleashed

Η περίπτωση του Red Dead Redemption παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το παιχνίδι δεν υπάρχει διαθέσιμο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την πανέμορφη άγρια δύση του να τρέχει σε Native 4K. Το αποτέλεσμα σίγουρα εντυπωσιάζει και δείχνει πόσο μπροστά από την εποχή του ήταν το παιχνίδι, αν αναλογιστεί κανείς ότι κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν οκτώ χρόνια.

Για την ιστορία να σημειωθεί πως όλα τα Xbox One X Enhanced παιχνίδια του Xbox 360 τρέχουν πέρα από 4K ανάλυση με HDR και με X16 Anisotropic Filtering, με το μέγιστο δυνατό framerate και με κλειδωμένο V-Sync. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια αρκετά αναβαθμισμένη οπτική εμπειρία. Τα συγκριτικά βίντεο που ακολουθούν μιλούν από μόνα τους.