Ξεπέρασε τις 1 εκ. πωλήσεις το PS4 στην Αγγλία

Μεγάλη ώθηση έλαβε το PS4 από τη κυκλοφορία του Destiny
09 Σεπτεμβρίου 2014 08:48
Ξεπέρασε τις 1 εκ. πωλήσεις το PS4 στην Αγγλία

Ενώ πολλοί gamers ανά τον κόσμο γιορτάζουν την κυκλοφορία του Destiny, η Sony έχει ένα παραπάνω λόγο να χαίρεται καθώς το PlayStation 4 ξεπέρασε τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις στην αγορά της Αγγλίας. Το αφεντικό της Sony Αγγλίας τόνισε πως αυτό το νούμερο είναι οι κονσόλες που έφτασαν στα χέρια των καταναλωτών, δηλαδή επιτυχημένες πωλήσεις και όχι κονσόλες που απλά βρίσκονται στα διάφορα καταστήματα της χώρας. Μεγάλο ρόλο σε αυτό το επίτευγμα έπαιξε η κυκλοφορία του Destiny σύμφωνα με επίσημα στατιστικά και για αυτό το λόγο η Sony χειρίζεται το Destiny σαν να ήταν αποκλειστικός τίτλος της, όπως ανέφερε ο Fergal Gara στο Eurogamer.

Μέχρι σήμερα, η Sony έχει καταφέρει να πουλήσει παγκοσμίως 10 εκατομμύρια PlayStation 4 μέσα σε δέκα μήνες. Αυτό το καθιστά ως τη δεύτερη γρηγορότερη σε πωλήσεις κονσόλα στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών, με το Wii να βρίσκεται στη πρώτη θέση με διαφορά ενός μήνα. 

Το White PS4 Destiny Bundle κυκλοφορεί ήδη από σήμερα αποκλειστικά στα καταστήματα Γερμανός στη τιμή των €399. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην επίσημη παρουσίαση μας για το συγκεκριμένο πακέτο.

Tags: