Kingdom Come: Deliverance | Η ταραχώδης κυκλοφορία του τίτλου σε ένα αναλυτικό ντοκιμαντέρ

Η Warhorse Studios και το όνειρό της
09 Απριλίου 2018 12:48
Kingdom Come: Deliverance | Η ταραχώδης κυκλοφορία του τίτλου σε ένα αναλυτικό ντοκιμαντέρ

Το φοβερά ρεαλιστικό RPG παιχνίδι Kingdom Come: Deliverance, βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό διαθέσιμο στα ράφια των καταστημάτων στα PS4, Xbox One και PC. Παρόλο που η Warhorse Studios συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να παραδώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, τις πρώτες εβδομάδες, το παιχνίδι είχε μία αρκετά ταραχώδης κυκλοφορία με προβλήματα που μερικές λέξεις δεν μπορούν να αναλύσουν. Εδώ έρχεται το νέο "Epilogue" βίντεο που δημοσίευσε η εταιρία. Ένα βίντεο σε στυλ ντοκιμαντέρ που μας δείχνει την διαδικασία ανάπτυξης λίγο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Με ένα νορμάλ παιχνίδι μπορείς να πουλήσεις 500.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα, 250.000 την δεύτερη και μετά αρχίζει και κατεβαίνει, έτσι, στο τέλος έχεις 900.000 και αυτό ήταν. Αλλά με ένα RPG είναι εντελώς διαφορετικό. Για παράδειγμα, το Skyrim συνεχίζει πέντε χρόνια αργότερα να πουλάει και να βρίσκεται στα top 20 ή 30, ακόμα και αν η τιμή του είναι λίγο χαμηλότερη. Έτσι αυτά τα παιχνίδια έχουν μία μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και πάρτε μία γεύση από τα διάφορα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού μέχρι να δει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα.