Η ιστορία του Final Fantasy XV συνεχίζεται με νέα DLCs μέχρι το 2019

Τέσσερα νέα επεισόδια για το παιχνίδι
07 Απριλίου 2018 13:26
Η ιστορία του Final Fantasy XV συνεχίζεται με νέα DLCs μέχρι το 2019

Η Square Enix δεν έχει τελειώσει ακόμα με το Final Fantasy XV και ο Hajime Tabata, ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού, θεωρεί πως η ιστορία του τίτλου έχει και άλλα κομμάτια που πρέπει να εξηγήσει. Πως θα γίνει αυτό; Με τέσσερα νέα DLC επεισόδια τα οποία θα κυκλοφορήσουν το 2019. Σε αυτά ο παίκτης θα μάθει περισσότερα για τους Ardyn, Aranea, Lunafreya και τέλος, το ταξίδι του Noctis πριν την τελική μάχη.

Ακόμη, νέα χαρακτηριστικά αναμένεται να προστεθούν και στην Windows Edition του παιχνιδιού. Η εταιρία σε ανακοίνωση της στα πλαίσια του PAX East, γνωστοποίησε πως ετοιμάζει δύο νέα updates για το Multiplayer Mode (Comrades). Το πρώτο θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, την ίδια περίοδο που θα κυκλοφορήσει και μία stand-alone έκδοση του Comrades. Το δεύτερο θα διατεθεί τον χειμώνα του 2018. Για την PC έκδοση, τα customization αντικείμενα θα μεταφερθούν και στο single-player, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους χαρακτήρα.

Το Final Fantasy XV βρίσκεται διαθέσιμο στα PS4, Xbox One και PC. Ακολουθούν εικόνες με περισσότερες πληροφορίες για τα νέα DLCs και το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας τους.