Πωλήσεις που γράφουν ιστορία για το Far Cry 5

Το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο της Ubisoft
05 Απριλίου 2018 13:56
Πωλήσεις που γράφουν ιστορία για το Far Cry 5

Όπως σας ενημερώσαμε, το Far Cry 5 φαίνεται πως σημειώνει μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμπορική πορεία, όσον αφορά την αγορά της Αγγλίας. Τώρα η Ubisoft έρχεται να επιβεβαιώσει πως το παιχνίδι έγραψε όντως τα πήγε εξαιρετικά και είναι ο τίτλος με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία του Far Cry franchise. Συγκεκριμένα, στην πρώτη του εβδομάδα στα ράφια των καταστημάτων ο τίτλος έφτασε στα χέρια διπλάσιων καταναλωτών σε σύγκριση με το Far Cry 4. Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο launch στην ιστορία της Ubisoft, αμέσως μετά το Tom Clancy’s The Division, με τους καταναλωτές να έχουν ξοδέψει περισσότερα από 310 εκατομμύρια δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότερες από τις μισές πωλήσεις του παιχνιδιού προέρχονται από ψηφιακά αντίτυπα.

Ο πρόεδρος της Ubisoft Αμερικής, Laurent Detoc, δήλωσε:

Το Far Cry 5, όπως και η πραγματική Montana, είναι μια απέραντη και πανέμορφη παιδική χαρά γεμάτη με πολύχρωμες ιστορίες για να απολαύσουν και να μοιραστούν οι παίκτες. Είμαστε ευγνώμονες για τους νεόφερτους, αλλά και τους παλιούς οπαδούς της σειράς που ήρθαν μαζί μας στο Hope County και έχουμε αναπτύξει συλλογικά την κοινότητά μας.

Παράλληλα και ο παραγωγός, Dan Hay, προέβη σε δηλώσεις:

Είμαι περήφανος που η αποκορύφωση των ετών παθιασμένης δουλειάς από την ομάδα αποδίδει και που η εμπειρία του Far Cry 5 αντηχεί με τόσους πολλούς ανθρώπους. Είμαστε ευγνώμονες για την αποδοχή του Far Cry 5 από τους παίκτες και ενθουσιασμένοι για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να υποστηρίζουμε την κοινότητα του Far Cry στους μήνες και τα χρόνια που θα έρθουν.

Το Far Cry 5 είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας review διαβάστε πατώντας εδώ.