Spider-Man: Αποκαλύφθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας

Και ένα gameplay trailer που αυξάνει το hype κατακόρυφα 
04 Απριλίου 2018 12:34
Spider-Man: Αποκαλύφθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Spider-Man αποτελεί ένα ακόμη άκρως αναμενόμενο παιχνίδι για το PlayStation 4, αλλά μετά την παρουσίαση του στο Paris Games Week 2018, υπήρξε μία "σιγή ιχθύος" νέων πληροφοριών. Αυτό έρχεται να αλλάξει, καθώς σήμερα, μέσα στην ημέρα, θα ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού που σύμφωνα με την Insomniac Games έρχεται το 2018.

Μέχρι την ανακοίνωση της ημερομηνίας, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και ένα νέο σύντομο trailer που θα βρείτε παρακάτω. Φυσικά, οι Unboxholics θα σας μεταφέρουν κάθε νέα πληροφορία που θα ανακοινώσει η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού και θα υπάρξει ενημέρωση στο παρόν άρθρο. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Sony μέσω του YouTube καναλιού της αποκάλυψε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για την πολυαναμενόμενη περιπέτεια του Spider-Man. Τελικά, μετά από διάφορες θεωρίες για κυκλοφορία το καλοκαίρι, ο τίτλος τελικά θα διατεθεί στις 7 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους αποκλειστικά για το PlayStation 4. Ακόμη, όπως θα δείτε και στο παρακάτω νέο trailer, εφόσον προβείτε στην προ-παραγγελία του παιχνιδιού, θα λάβετε δώρο διάφορες in-game στολές για τον σούπερ ήρωα. Επιπλέον, η εταιρία μοιράστηκε και την συλλεκτική έκδοση, αλλά και την Digital Deluxe που όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν περιλαμβάνουν μπόλικα καλούδια.

Δείτε το παρακάτω trailer ανακοίνωσης και πάρτε μία γεύση από την επερχόμενη περιπέτεια δράσης του Peter Parker.