UK Charts: Το Far Cry 5 αναμενόμενα στην κορυφή

Βουτιά για το Sea of Thieves
02 Απριλίου 2018 11:12
UK Charts: Το Far Cry 5 αναμενόμενα στην κορυφή

Όπως σας ενημερώσαμε, το Far Cry 5 έκανε ντεμπούτο ρεκόρ στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρόκειται αναμενόμενα για το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου, κατακτώντας την κορυφή των UK Charts. Στην δεύτερη θέση σκαρφάλωσε ξανά το FIFA 18 που δεν σταματά να πουλά στην Αγγλία, με 61% αύξηση στις εβδομαδιαίες πωλήσεις του. Το Sea of Thieves βούτηξε στην τρίτη θέση με μείωση 52% σε σύγκριση με την εβδομάδα του ντεμπούτου του. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος αποκλειστικός τίτλο του Xbox One στην πρώτη δεκάδα. Συγκεκριμένα, το PlayerUnknown's Battlegrounds μπήκε ξανά στην δεκάδα στην πέμπτη θέση και το Forza Motorsport 7 στην ένατη θέση.

Τέταρτο βρίσκουμε το Mario Kart 8: Deluxe που είδε αύξηση 39% στις εβδομαδιαίες πωλήσεις του. Έκτο είναι το Call of Duty: WWII, με τα A Way Out και Assassin's Creed Origins να ακολουθούν και το Grand Theft Auto V να κλείνει τη δεκάδα. Συνολικά ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για τις πωλήσεις βιντεοπαιχνιδιών, αφού οι περισσότεροι τίτλοι είδαν αυξημένες πωλήσεις καθώς διανύουμε την πασχαλινή περίοδο.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που μας πέρασε.

  1. Far Cry 5
  2. FIFA 18
  3. Sea of Thieves
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. PlayerUnknown's Battlegrounds
  6. Call of Duty: WWII
  7. A Way Out
  8. Assassin's Creed Origins
  9. Forza Motorsport 7
  10. Grand Theft Auto V