Far Cry 5: Το μεγαλύτερο ντεμπούτο στην ιστορία της σειράς

Σπάει ρεκόρ το πέμπτο κεφάλαιο
02 Απριλίου 2018 10:59
Far Cry 5: Το μεγαλύτερο ντεμπούτο στην ιστορία της σειράς

Παρόλο που κυκλοφόρησε στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, το Far Cry 5 είναι το παιχνίδι της σειράς με τις γρηγορότερες πωλήσεις. Το εν λόγω στατιστικό αφορά την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Το πέμπτο βασικό κεφάλαιο της σειράς κατάφερε να γνωρίσει τεράστια επιτυχία χάρις την μεγάλη marketing καμπάνια της Ubisoft και τις θετικές κριτικές από τα διάφορα μέσα παγκοσμίως. Πρόκειται για την μεγαλύτερη κυκλοφορία του 2018 μέχρι σήμερα.

Για την ιστορία είναι το πιο επιτυχημένο παιχνίδι που κυκλοφόρησε ποτέ την 13η εβδομάδα κάποιου έτους, ξεπερνώντας το BioShock Infinite που είχε το ρεκόρ μέχρι τώρα. Η PS4 έκδοση του παιχνιδιού πλέον κατέχει το ρεκόρ του έκτου καλύτερου ντεμπούτου στην ιστορία της Ubisoft στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 60% όλων των πωλήσεων του τίτλου αφορούν την πλατφόρμα της Sony.

Εδώ στους Unboxholics έχουμε παραλάβει το παιχνίδι και πολύ σύντομα μπορείτε να περιμένετε το αναλυτικό μας review. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το UH Play με 20 λεπτά gameplay πλάνων και τον Σάκη Καρπά να ανοίγει την συλλεκτική έκδοση του τίτλου.