Το PUBG φέρνει τα weapon skins 

Ενώ η ομάδα σκέφτεται το region-locking των servers

Το PUBG φέρνει τα weapon skins

Το πιο πρόσφατο patch του PlayerUnknown's Battlegrounds είναι πλέον διαθέσιμο στους test servers και μεταξύ άλλων προσθέτει στο παιχνίδι τα weapon skins και αντίστοιχα loot crates. Μάλιστα, μαζί με την διάθεση του patch, η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε πως σκέφτεται το κλείδωμα των servers με βάση την γεωγραφική τοποθεσία του παίκτη.

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που ζητά εδώ και πάρα πολύ καιρό η κοινότητα του PUBG, αφού η anti-cheat εταιρία BattleEye ισχυρίζεται πως η πλειοψηφία των cheaters προέρχεται από την Κίνα. Ωστόσο, η Bluehole επισημαίνει πως η απόφαση δεν έχει να κάνει με το cheating. Αντιθέτως, η ομάδα ελπίζει πως το region-locking των servers θα βοηθήσει με την παροχή μιας καλύτερης gameplay εμπειρίας αφού θα βελτιώσει την κατάσταση με τα δικτυακά προβλήματα και θα κάνει καλύτερη και την μεταξύ επικοινωνία των παικτών αφού θα μιλάνε κοινές γλώσσες.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα weapon skins, τα νέα creates και τις δηλώσεις της ομάδας σχετικά με το region-locking, πατώντας εδώ.

2 comment(s)