Η CD Projekt RED ετοιμάζει και δεύτερο AAA RPG

Πέρα από το Cyberpunk 20177
24 Μαρτίου 2018 13:34
Η CD Projekt RED ετοιμάζει και δεύτερο AAA RPG

Η CD Projekt RED είναι αρκετά απασχολημένη τον τελευταίο καιρό με το Cyberpunk 2077 και η μεγάλη αποκάλυψή του φαίνεται πως πλησιάζει. Ωστόσο πέρα από το Cyberpunk 2077 και το GWENT: The Witcher Card Game, η πολωνική ομάδα αποκάλυψε πως εργάζεται και σε ένα ακόμα παιχνίδι. Συγκεκριμένα, το στούντιο δημοσίευσε μια τεράστια έκθεση του διοικητικού συμβουλίου σχετικά με τις δραστηριότητες του ομίλου για το 2017 και αποκάλυψε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το μέλλον.

Στην έκθεση, η πολωνική ομάδα αναφέρει πολλές φορές το Cyberpunk 2077, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει κάτι που δεν ξέρουμε ήδη. Ωστόσο τονίζει πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μεταξύ του 2017 και του 2021. Το αξιοσημείωτο είναι πως στο έγγραφο αναφέρεται πως η ομάδα θα κυκλοφορήσει άλλο ένα AAA story-driven RPG στο ίδιο χρονικό διάστημα. Προ το παρών δεν γνωρίζουμε το όνομα ή το γενικότερο θέμα του παιχνιδιού αυτού. Είναι άγνωστο αν θα βασίζεται στο The Witcher σύμπαν ή αν θα είναι κάποιο εντελώς νέο IP.

Τελικά, η CD Projekt φαίνεται πως έχει αρκετές εκπλήξεις για να μας παρουσιάσει. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.