PUBG: Πρώτα πλάνα από τον 4x4 χάρτη

Γιορτάζει ένα χρόνο ο Battle Royale τίτλος!
23 Μαρτίου 2018 19:03
PUBG: Πρώτα πλάνα από τον 4x4 χάρτη

Στο πλαίσιο του GDC 2018, o δημιουργός του PlayerUnknown's Battlegrounds, Brendan Greene, παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο χάρτη του παιχνιδιού, μέσα από μερικά slides στους παρευρισκόμενους της έκθεσης. Λίγο αργότερα, στη δημοσιότητα δόθηκε και ένα βίντεο για τα πρώτα γενέθλια του Battle Royale τίτλου με τον ίδιο να ευχαριστεί τους παίκτες για την στήριξη που έχουν δείξει. Μέσα σε αυτό και συγκεκριμένα στο 1:45 του βίντεο μπορείτε να δείτε ένα overview του 4x4 χάρτη καθώς και μερικά gameplay πλάνα. 

Πρόκειται για τον μικρότερο χάρτη του PUBG, ο οποίος, όπως φαίνεται, θα φέρει τροπική και εξωτική θεματολογία με άρωμα Νοτιοανατολικής Ασίας και θα γίνει διαθέσιμος στον test server από τις αρχές του Απρίλη. Μαζί με αυτόν αναμένεται και ένας δεύτερος πιο παραδοσιακός 8x8 χάρτης για τον οποίο δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω, εκτός από το ότι η ομάδα ανάπτυξης θέλει να τον διαθέσει από νωρίς στους παίκτες. 

Ανυπομονείτε για τον 4x4 ή τον τρίτο παραδοσιακό χάρτη του PUBG; Εδώ θα βρείτε όλα όσα έρχονται στον Battle Royale τίτλο μέσα στο 2018.